Tippjáték

Tedd próbára tudásodat a Hathárom 'őrült' BL-Tippligáján

Kedden este folytatódnak a BL-izgalmak - ne habozz, kattints és legyél Te a legnagyobb Bajnokok Ligája-szakértő!

Megérkeztek a hideg, borús napok, amelyeket szerencsére a világ legizgalmasabb klubfoci sorozatának párharcai színesítenek. Kedden és szerdán egyaránt nyolc meccs kerül megrendezésre a Bajnokok Ligájában és most néhány őrült tippel akár 70 euró sportfogadótőkére is szert tehetsz!

Kattints a képre és indulhat a játék!

Miről is van szó? Az 'októberi promóeső' részeként ismét 120 eurós nyereményalapú játékot hirdettünk meg, mégpedig a BL-Tippliga ’crazy’ vagy ha úgy tettszik ’őrült’ verzióját. Ez abban különbözik a korábbitól, hogy ezúttal a hatharom.com tipp-felületén kínált összes opcióra lehet voksolni, a gólszerzőktől kezdve az ázsiai fogadásokon át a pontos végeredményig!

Miért éri meg játszani? Az első három helyezett között 100 eurót osztunk ki a nyereményre kvalifikált játékosok között, valamint a legnagyobb eltalált odds 20 eurós különdíjban részesül!

 

Nézzük, mik a legfontosabb tudnivalók a BL-játékkal kapcsolatban.

  • A versenybe a 2018. október 2-3. között a Bajnokok Ligája második csoportkörének keretében megrendezésre kerülő futball mérkőzésekre (összesen 16) tippek számítanak bele.
     
  • Kvalifikáló fogadási típus: Minden, amit a rendszerünk engedélyez!
     
  • A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
     
  • A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap. Az egyenleg mínuszba is kerülhet.
     
  • A cél minél több pontot összegyűjteni a BL második csoportkörének mérkőzéseire leadott tippekkel.

 

A későbbi kellemetlenségek miatt NAGYON FONTOS, hogy minden résztvevő a játék aloldalán, a versenyinformáció alatt található 'Részletek' fül alatt minden részletet alaposan elolvasson!

A játékban bárki részt vehet, a nyereményekre való kvalifikáció egyik feltétele pedig a      fogadóirodában való regisztráció és befizetés a verseny ideje alatt.

Az azonosítóját minden nyereményt igénylő résztvevőnek el kell küldenie az alábbi formon, így tudja visszaigazolni a fogadóiroda, hogy jogosult valaki a nyereményre: 

425

A játék díjazása a következő:

  • 1. hely - 50€
  • 2. hely - 30€
  • 3. hely - 20€

 

Bónusz: a legmagasabb szorzójú tippet behúzó játékos 20€-s különdíjban részesül! Játékra fel!