Sportfogadás

Mesteri hónapot zártak a masterek a Logibeten - íme a lenyűgöző számok!

Tomihmv történelmet írt, varin és mr.blonde pedig "simán csak" hatalmasat kaszált.

Amikor a masterek egyszerre brillíroznak

Azt már megszokhattuk, hogy három master tippmester eltérő stílusban gyűri a fogadóirodákat, de szerencsére a szeptemberi hónapban bárki bármelyiküket is pakolta, nagyon-nagyon jól járt.

Mr.blonde maga mögött hagyni látszik korábbi, kicsit gyengébb formáját és harmadik plusszos hónapját zárta, kevés tippből, hatalmas ROI-val. 

Tomihmv nagyon odavágott, hiszen karrierje talán legjobb hónapját zárta. 27 tipp, 57 egység profit (!), 40%-os ROI.

Naná, hogy a buliból a sok tippel operáló varin sem akart kimaradni, a szokásos hatalmas tippmennyiség mellett nagyon szépen zöldültek az ötletek, hiszen szeptember hónapban 167 egység jött a listavezető tippjeivel.

Érdemes tehát már csak a három master miatt is csatlakozni a Logibethez, hiszen 19 euróért mindhármuk összes tippjét megkaphatod!

Master tippmestereink szeptembere
Tippmester Tippek száma Profit ROI
varin 351 +167.00 8.49%
Tomihmv 27 +56.66 39.9%
mr.blonde 15 +12.09 17.77%

Griezmann és onylvape még mindig szüzek!

Néhány nap szünetet követően a Logibet talán legstabliabb tippmestere, Griezmann is felébredt őszi álmából, ami azért is remek hír, mert "Grizi" továbbra sem tudott egyetlen mínuszos hónapot sem összehozni 2018-ban. Ez tagadhatatlanul óriási eredmény, hiszen habár kevés tippel és alacsony stake-kel operál a tipster, a profit gyakorlatilag állandó.

Onylvape kicsit gyengébb hónapot zárt, de ő sem tudott mínuszolni még egyetlen hónapban sem karrierje során, ami azt jelenti, tovább evickél a masterek irányába.

Figyeljünk Tippergretára is!

Noha a Logibet seniorja nem zárt jó hónapot, érdemes lesz figyelni tippjeit, hiszen indoklásaihoz immáron stake systemet is ajánl, megkönnyítve ezzel a tippvásárlók dolgát.

Aprod01 sem aprózza el

Noha a másik kevés tippel operáló senior, aprod01 -1.46 egységben zárt szeptemberben, február óta ez volt az első mínuszos hónapja, ami azt jelenti, 2018-ban "csak" 78 egységet nyert, ami "mindössze" 18.58% ROI-nak felel meg. Mondanunk sem kell, más oldalakon ennél rosszabb számokat hamisítanak...

Szeptember tehát szenzációs lett a Logibeten, ami egyáltalán nem ért minket váratlanul. Beindultak a topligák, a tippmesterek pedig tudják, mire kell ilyenkor fogadni.

Ha valaki mind a három master tippmester tippjeit egységenként 2000 forinttal játszott meg a hónapban, annak az előfizetés levonása után is 466 ezer forint lehetett a tiszta profitja!

Az előfizetés díja pedig továbbra is csak 19€, ami ilyen számok mellett alacsony tétekkel is simán kitermelhető. Érdemes tehát csatlakozni a Logibethez, ahol az internetes csoportokkal ellentétben nincsenek hamis statisztikák, nincsenek kamu hirdetések és nincsenek átverések!

Kattints a csatlakozáshoz!