NFL

Ismét lecsap a Denver mumusa? - +EV-s játékos speckó tipp!

megosztom

A Denver Broncos és a Kansas City Chiefs összecsapásával zárul az NFL alapszakaszának negyedik játékhete.

Győztes taktikán ne változtass! - tartja a mondás. És mi nem is változtatunk, ugyanis a legutóbbi TNF és MNF után ismét csak egy játékosra koncentrálunk. Ha pedig a Kansas City Chiefs is tartja magát a győztes taktikához, akkor újfent nem marad más dolgunk, mint a meccs végén megszámolni a bevételt. 

Travis Kelce a Denver mumusa. - Fotó: NFL

Kansasben a liga egyik leghatékonyabb támadógépezete állt össze. Patrick Mahomes tavaly az oldalvonal mellett okosodott, idén viszont megkapta a karmesteri pálcát, ezt pedig kapásból egy rekorddal hálálta meg - az első három fordulóban 13 TD és 0 INT a mérlege, ilyen hatékonyan pedig még egyetlen irányító sem kezdett szezont. Ehhez az impozáns statisztikához Mahomes tehetsége és Andy Reid vezetőedző zsenialitása mellett kellett egy brutális fegyverarzenál is. Tyreek Hill a mélységi, Sammy Watkins a közelebbi célpont, Kareem Hunt az erő a földön, míg cikkünk főszereplője, Travis Kelce a biztonságot jelenti ebben az offense-ben. 

Korábbi tippmesterünk, nagelb szerint Kelce mellett a másik oldalon Emmanuel Sandersre lesz érdemes odafigyelni. "A KC gyenge a slot WR-ek ellen, Keenum pedig éppen feléjük szeret dobni." 

Kelce évek óta az egyik legjobb és legmegbízhatóbb TE a ligában, az elmúlt két szezonja különösen kiemelkedő volt, hiszen tavaly és tavalyelőtt egyaránt 1000 yard fölé jutott. Alex Smith kedvenc célpontja volt, és úgy tűnik, hogy a kezdeti nehézségek után villámgyorsan megtalálta az összhangot Mahomesszal is. Az első héten a fiatal irányító 6 passzal is kereste Kelcét, de csak 1 ért célba, az előző két játékhéten viszont 10-10 átadásból 8 és 7 a rutinos TE kezében landolt, aki ezekből összesen 223 yardot és 2 TD-t jegyzett.

bet365

Mahomes és a 87-es a Denver ellen is nagy meccset játszhat, ugyanis a hazaiak éppen a TE-k hatékony levédekezésében gyengélkednek. Az idei három meccsükön így teljesítettek az összekötők a Denver ellen:

 

  • Will Dissly - 3 elkapás, 105 yard
  • Jared Cook - 4 elkapás, 49 yard
  • Mark Andreas - 2 elkapás, 59 yard


Közülük Cook az, aki a rutinosabb, jobb TE-k közé sorolandó, de ő sem említhető egy ligában a Kansas sztárjával. 

Azt sem lehet mondani, hogy Kelcének mumusa lenne a csoport rivális Broncos, hiszen rendre meglovagolja azt, hogy Denverben nincs minőségi védekezés a TE-k ellen. 
 

  • Tavaly otthon 7 elkapásból 133 yardot és egy 1TD-t jegyezett a DEN ellen.
  • Tavalyelőtt idegenben 8 elkapásból 101 yardot, otthon 11 elkapásból 160 yardot szállított.

 

A fogadóirodák 70 körül húzták meg a határt Kelce fogadó yardjaira, ami egy összekötő esetében viszonylag magasnak számít, ugyanakkor, ha azt nézzük, hogy az elmúlt két meccsén 100+ yardot hozott, a Denver ellen rendre sziporkázik és a Denver védelme továbbra is gyenge a TE-k ellen, akkor bizony ez egyáltalán nem magas line. 

Erős tipp lehet még az "elkapások száma" piacon a Kelce 5.5 felett, illetve egy Kelce TD-n is el lehet gondolkozni, bár a red zone környékén teljesen kiszámíthatatlan, hogy mit húz Mahomes. Beszédes, hogy 13 TD-passzát 9 különböző játékosnak osztotta ki. 

Denver Broncos-Kansas City Chiefs
hatharom.com
Játékos összesített fogadó yardjai - Travis Kelce 69.5 felett
1.80 @    
Fogadási határidő: kedd, 02:15

 

megosztom