Kézilabda BL

Kőkemény ukrán kirándulás vár a Szegedre

  • Tomihmv
megosztom

A magyar bajnoki címvédő a Motor otthonában szerepel a Bajnokok Ligájának csoportkörének 3. fordulójában.

Segora vasárnap is fontos szerep vár. - Fotó: Facebook

Noha a Motor két vereséggel, míg a Szeged két győzelemmel rajtolt a Bajnokok Ligájában, s az oddsmesterek többek közt ennek is köszönhetően a vendégeket hozták ki favoritnak, szerintünk kőkemény meccs vár a magyar címvédőre Ukrajnában.

1x2     
HC Motor Döntetlen MOL-Pick Szeged
4.00 10.00 1.37

Mindezt annak tulajdonítjuk, hogy a felek augusztusban edzőmérkőzésen összemérték erejüket, s akkor a Motor az 28-26-ra tudott nyerni az ukrajnai Dnyipro Kupán a Szeged ellen. Tény, azóta eltelt egy hónap, s ez ezúttal komoly téttel bíró találkozón ütköznek a felek, de azért az a vereség figyelmeztető jel kell, hogy legyen Juan Carlos Pastor együttesének, hogy nem vehetik félvállról a vasárnapi mérkőzést.

A Motor egyébiránt két gólgazdag vereséget szenvedett, hiszen az első kanyarban a PSG-től 35-29-re kapott ki otthon, majd a Skjern otthonában szenvedett 37-33-as vereséget. Az eredményekből leszűrhető, hogy rohanós meccseket játszottak az ukránok, de ennek nem lett meg az eredménye, vasárnap vélhetően már lassítja a játékot a hazai alakulat.

bet365

A lassabb tempóban pedig a Szeged is partner lehet, hiszen egyrészt a magyar bajnoki címvédő sem erőlteti a komolyabb mérkőzéseken a rohanást, másrészt a két együttes pár éve a BL-ben 53 és 54 gólos meccseket hozott össze, az augusztusi 54 találatos felkészülési találkozóról nem is beszélve. A BL-ben a Nantes ellen ugyan kiszakadt a gólzsák, hiszen 58 gól született, azonban Zágrábban mindössze 47 találatos meccset játszott a Szeged.

A hazaiaknak nagyon kellenének már a pontok, de a magyar alakulat sem szeretne hibázni, így pedig szerintünk olyan meccset vívhat a két fél, ahol főként a védekezés dominál majd, avagy vélhetően nem a gólokról szól majd a találkozó. 

Így pedig érdemes lehet az underbe fektetni, hiszen a Motor idei eredményei miatt nagyon magas határt szabtak a bukmékerek a gólok számát illetően. Szerintünk nem jön össze a percenkénti egy találat, avagy azon a véleményen vagyunk, hogy a felek nem érik el a 60 gólt.

  • Tipp: 59,5 gól alatt @ 1.65  
megosztom