NB II

Aligha sokkolunk bárkit ezzel a háromszoros szorzóval

  • varin
megosztom

A forduló rangadóját ezúttal is a Vasas játssza, amely most is döntetlenre van ítélve.

Viszontagságokkal teli szezont él meg mindkét, tavaly az NB I-től búcsúzó csapat, a Balmazújváros és a Vasas. Noha egyik gárda sincs igazán leszakadva az első két hely valamelyikétől, azért lassan illene felébredniük. Ám ez véleményünk szerint nem egymás ellen sikerül majd.

A hazaiaknál edzőváltás történt a Monor legyőzését követően, Horváth Ferenc Szombathelyre távozott, a csapat irányítását pedig Bekő Balázs vette át. Noha a hajdúságiak idén még csak két vereséget szenvedtek, a három siker mellé igen sok a négy döntetlen.

Horváth Ferenc búcsúszavai

Ráadásul Horváth búcsúszavaiból hallhattuk, igen komoly gondok vannak a Hajdúságban, hiszen bár a tréner szeretett volna maradni Balmazon, a vezetőség részéről nem voltak adottak a feltételek ehhez.

A Vasasnál anyagi gondok ugyan nincsenek, épül az Illovszky Stadion, de az eredmények nem jönnek. A zsinórban hat döntetlen a végletekig felpaprikázta a nézők idegeit, így lassan akár edzőváltás is következhet  fővárosban.

Tavaly még mindkét gárda az NB I tagja volt, márciusban remiztek a hajdúsági városban, és most is minden abba az irányba mutat, hogy megosztoznak a pontokon. Nem csak a Vasas remiszériája, de a Balmaz új stábja is azt mondatja velünk, óvatosabb hazai játék mellé Vasas-fölény várható, de érkezik zsinórban a hetedik döntetlen.

Balmazújváros-Vasas
hatharom.com
Döntetlen
bet365 @3.20
[2818610] 2018-09-30 17:00:00 Balmazújváros - Vasas Budapestx;

Kötelező győzelem előtt áll a listavezető, a csabaiak otthon még nem veszítettek pontot, ráadásul a viharsarki gárda ellenfele az a Budafok lesz, amely egyetlen lőtt góllal szerénykedik otthonától távol. Papírforma szerint a Békéscsaba simán nyerheti a mérkőzést és az 1.50-1.60-as odds nem is tűnik ördögtől valónak.

Ha pedig a gólokra vadásznánk, most sem tudunk más csapatot ajánlani, mint a Budaörsöt. Bognár György fiai maguk mögött hagyták a rossz formát, előbb a Dorogot, majd idegenben a Soroksárt győzték le, így a tavalyi meglepetéscsapat már a hetedik helyen áll. Czvitkovicsék most azt a Gyirmótot fogadják, amely szintén két győzelemből érkezik, ráadásul a győriek sem számítanak a legunderesebb csapatnak. A két csapat igen gólgazdag történelmet tudhat magáénak, a hiszen a 2011 óta lejátszott hét meccsükön 35 gól esett.

2018-09-30;9117
268980
megosztom