Sportfogadás

Tippmesterünk kombijába nem tudunk belekötni

megosztom

Komoly meccseket rendeznek a kézi BL szombati játéknapján, tippmesterünk pedig három sztárcsapat győzelmében bízik.

A két évvel ezelőtti győztes Vardar Szkopje ellen folytatja szereplését a Telekom-Veszprém, amely az elmúlt fordulóban háromgólos vereséget szenvedett Barcelonában. A bakonyi alakulat most hazai pályán térne vissza a helyes útra, a macedón bajnok azonban rágós falat lehet.

Tomihmv saját fórumtopikjában is hasonló véleményt fogalmazott meg, ám tippmesterünk szerint a közönség támogatása mellett Ljubomir Vranjes legénysége begyűjti a három pontot.

A Veszprém sikere mellé a Barcelona svédországi vendégszereplése és győzelme is felkerült a kombiba, harmadik eseményként pedig a francia PSG horvátországi túrája került fel.

A végső győzelmekre esélyes favorit csapatok sikere hármas kötésben 1.81-es szorzót ad ki a    -nél, erre a szelvényre pedig 5/10-es téterősséget ajánlott Tomihmv, akinek gondolatmenetét a kombival kapcsolatban itt tudjátok megtekinteni.

Szombaton azért a futballkínálat sem lesz piskóta, futballtippeket megosztó fórumozónk pedig több eseményt is kivett a menüből, köztük a Chelsea-Liverpool és a WHU - Manchester United angol bajnokikat. 'Lewis Deyong' eredményes napokon van túl, így ha szeretnél szemezgetni a hétvégi tippjeiből, látogasd meg 'Diary of a gambler' nevű fórum topikját.

Szombat este rendezik a Ferencváros - Újpest találkozót az OTP Bank Ligában, a derbire pedig tippmestereink is készültek tippekkel, amelyeket itt tudtok megtekinteni.

A blogszekciónkban is találhattok tippeket, a 'No pain, no gain' szombati posztjában a Chelsea-Liverpool meccsre olvashatunk egy 7,30-as szorzójú elemzést!

Végül, de nem utolsó sorban a 'TIPPEK' menüben a tippmesterek ingyenes tippjeit láthatjátok, steve94, varin és onylvape is készült a hétvégére, például a Bundesliga és a kézi BL meccseivel.

bet365
megosztom