Német foci

Négy olvasónk telibe trafálta - Dárdai csapata megaoddson verte a Bayernt

megosztom

Futballünnep volt péntek este Berlinben, a telt házas stadion hazai része kilenc éve várta ezt a pillanatot.

A Dárdai Pál által dirigált Hertha Berlin folytatta a remek szezonstartot, és 2-0-ra verte az Olimipai Stadionban a a címvédő német rekordbajnok Bayern Münchent.

A fővárosi csapat 75.000 fős, teltházas publikum előtt alkotott maradandót, és az egykori Hertha-játékos Dárdai edzőként először tudott diadalmaskodni a Bőrnadrágosok felett. Az sem elhanyagolható tény, hogy a kék-fehérek legutóbb 2009-ben győzték le a Bayernt. Péntek este azonban hiába birtokolta lényegesen többet a labdát és alakított ki több helyzetet a müncheni gárda, végül nem talált fogást a kiválóan megszervezett hazai védelmen. Niko Kovac számára kisebb aggodalomra adhat okot, hogy fiai rájuk nem jellemző módon az utóbbi két meccsen egyetlen árva gólt tudtak szerezni.

Az    -nél a Hertha 2-0-ás sikerét 71-szeres szorzón lehetett pakolni, de a sima hazai győzelem is 11-es oddsot ért!

Ahogy azt mi is említettük korábban, a bukik annak ellenére is nagyon lenézték a Herthát, hogy Dárdai csapata remekül festett az első négy fordulóban és igaz, hogy a Bremen otthonában kisiklottak a keddi túrájukon, ám a Weserstadion szinte bevehetetlen az utóbbi időben.

'gb1' a helyszínen nézte meg a szenzációs Dárdai-diadalt.

Arról sajnos nem rendelkezünk statisztikával, hogy a fogadóirodákat hány játékosnak sikerült megvágnia a meglepetéseredménynek hála, az viszont figyelemreméltó, hogy a hatharom.com Tippjátékán négyen is telibe trafálták a végeredményt.

Olvasóink közül ronischumi, bucsu.marta, Holhós Attila és zslaci71 egyaránt 2-0-ás tippel szállt harcba, közülük Holhós Attilára mosolygott a szerencse, akinek szerkesztőnk egyenesen a meccs helyszínéről szállítja a nyereménysálat!

Ezúton is gratulálunk, és köszönjük, hogy ismét ilyen sokan részt vettetek a játékban. Ne felejtsétek, októberben valóságos promóeső várható a hatharom.com-on szuper nyereményekkel megspékelve.

Kattints a képre és játssz BL-Tippligánkon!

megosztom