Olasz foci

Hármas kombival készültünk az olasz fociparádéra

  • varin
megosztom

Csodálatos meccsek mellé biztonsági tippeket ajánlunk. Két rangadó, három tipp, négyszeres pénz.

   
  1 x 2
Roma-Lazio 2.37 3.50 2.90
Juventus-Napoli 1.80 3.60 4.75

Roma-Lazio

Az elmúlt éveknél talán valamivel "nívótlanabb" római derbivel indul a fantasztikus szombati olasz futballnap, hiszen a Lazio "csak" negyedik, míg a Roma a tizedik helyen tanyázik. Elsősorban természetesen a Farkasok szereplése negatív meglepetés, alighanem a Sasok boldogan aláírnák ezt a pozíciót a szezon végén. De Di Francesco mesternek rengeteg problémával meg kell küzdenie idén, így a szokásosnál valamivel több esélye van a Laziónak az "idegenbeli" sikerre.

[2846909] 2018-09-29 15:00:00 Roma - Laziox;10

A hét közben mindkét csapat rotált, ám a siker így sem maradt el, a Roma a Frosinonét, a Lazio az Udinesét tudta legyőzni. Szombat délután viszont már a legjobbak kerülhetnek pályára, a kulcsjátékosok közül egyedül Diego Perotti hiánya fájhat a hazaiaknak.

A Farkasok oldalán többen is elmondták, mennyire borzalmasan kellett nekik a Frosinone ellen siker, de a 4-0 mit sem ér, ha a Lazio ellen elbukik a csapat. Idén a római védelem nem brillírozik, a Laziónál viszont a támadósor jó heteket tudhat maga mögött. Az elmúlt években azért volt jó pár góldús mérkőzés a Derby della Capitalén és igencsak meglepő lenne, ha ezúttal nem potyognának a gólok.

Tippünk: 2-2

[2846909] 2018-09-29 15:00:00 Roma - Laziox;

Juventus-Napoli

Torinóban talán nem bánták volna, ha ez a mérkőzés kicsit korábban jön, hiszen a Napoli két bajnoki győzelemből érkezik, előbb a Torinónak, majd a Parmának lőttek hármat. A rangadó a két bajnokesélyes között igen korán jön, de ahogyan a Juventusnak, úgy a Napolink sem a legjobb az időzítés, hiszen jövő héten Bajnokok Ligája. Márpedig amíg a Juventus a Young Boys gárdáját fogadja, addig a déliek a Liverpoolt, amely találkozón ha kikapnak, vélhetően lemondhatnak továbbjutási esélyeikről.

Fotó: Pulse

A 90 perc természetesen sok szempontból pikáns lesz, egyrészt a csapatok az elmúlt években rendre paprikás meccseket játszottak, másrészt köztudomású, hogy Carlo Ancelottit komoly szálak fűzik a torinói gárdához, harmadrészt pedig Carlo mestert éppen korábbi sztárja, Cristiano Ronaldo keserítheti a túloldalon. Ahogyan azt sejteni lehetett, Ancelotti lefutotta a tiszteletköröket, elmondva, hogy Ronaldo hatalmas sztár, de nem csak rá kell figyelniük, viszont Allegri hatalmas koponya, így nagy taktikai meccsre van kilátás.

Erős idén a Juventus, masszívabb csapatnak tűnik lényegesen, mint a Napoli, így nem csoda, hogy a bukik őket favorizálják. A déliek pechére CR7 maxon pöröghet, hiszen a svájciak ellen nem léphet pályára, így bár nem várunk gólgálát, de a Juve valószínűleg behúzza a meccset.

Tippünk: 2-0

[2846908] 2018-09-29 18:00:00 Juventus - SSC Napolix;

Inter-Cagliari

Bónuszként este még pályára lép az Inter, amely a nem túl acélos Cagliarit fogadja. Icardiék zsinórban három győzelmet arattak, ráadásul a szárdoknál sokkal erősebb csapatok ellen. Az utolsó három meccsüket 12-2-es gólkülönbséggel nyerte az Inter, így talán most sem hibázunk nagyot, ha nyeretjük őket.

Tippünk: 2-0

hatharom.com
Juventus-Napoli 3 gól alatt
Roma-Lazio 3 gól felett
Inter-Cagliari Inter
bet365 @3.77
megosztom