TV-Műsor

Remek hír, ha nem akarsz lemaradni Messiékről és a BL-ről!

megosztom

Péntektől újabb szolgáltató kínálatában érhető el a Spíler 2 csatorna.

A Magyar Telekom hivatalos közleménye szerint péntektől elérhetővé válik a Spíler2 TV a Telekomnál. A kommüniké szerint a Magyar Telekom és a TV2 Csoport megegyezése révén szeptember 28-ától a év végéig biztosan elérhető lesz a Telekom tv ügyfeleinek.

"Az UEFA Bajnokok Ligája élő mérkőzéseinek nagy részét, valamint a spanyol La Ligát is közvetítő Spíler2 TV csatorna a Telekom kínálatában egyaránt elérhető lesz IPTV-n és Sat TV-n. A csatorna elérhető lesz a szeptemberben indult Szuper Családi Mozi csomagban, illetve a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagokhoz is" - áll a szerkesztőségünkhöz is eljuttatott sajtóközleményben.

 

Mit tegyek, ha nem telekomos vagyok?

Aki szeretné élőben, jó minőségben nézni kedvencét, megszakítások, felugró reklámok, idegesítő kommentátorok és szakkommentátorok nélkül, annak csak regisztrálnia kell a      vagy az       fogadóirodába, be kell fizetnie egy minimális összeget, s élete végéig nézheti a spanyol bajnokság közvetítéseit számítógépen, okos telefonon, táblagépen vagy akár televízón keresztül is. Ja, és a befizetésekhez most bizonyos bónuszok is dukálnak, íme:

Zsebeld be a bónuszokat!
  • A    -nél 100 százalékos befizetési bónuszt lehet igénybe venni, egészen 15 000 forintig!
 
  •  Az  e-n akár 20 000 forintos kockázatmentes fogadást is köthetsz!

Nem érdemes sokáig várni a regisztrációval és a befizetéssel, hiszen hétvégén csúcsrangadók lesznek a La Ligában, a Barcelona az Athletic Bilbaót, a Real Madrid az Atlético Madridot fogadja, míg október 28-án jön a Barcelona-Real Madrid, vagyis az év első El Clásicója!

[2844519] 2018-09-29 20:45:00 Real Madrid - Atlético Madridx;
megosztom