Sportfogadás

Fontos változások a Logibet életében!

Partneroldalunk mostantól aszerint javadalmazza tippmestereit, hogy mennyire elégedettek velük a userek.

Október 1-jétől változik partneroldalunk, Logibet kifizetési képlete, amely előtérbe helyezi az oldal legjobb tippmestereit. Ekképpen csak ha valaki hosszú ideje megbízható teljesítményt nyújt és az oldal vásárlói is elismerik, akkor kaphat kifizetést. A Logibet szeretné előtérbe helyezni a bizonyított, jó eredménnyel bíró tippmestereket, így kizárólag senior, illetve master tippmesterek kaphatnak javadalmazást.

További változás lesz, hogy a Logibet kifizetési képletét lecseréltük egy feliratkozás alapú kifizetési rendszerre, amelyet mindenki könnyedén átláthat. Mostantól a tippmesteri listában és a tippmesteri profiloknál is kiírásra kerül, hogy egy tippmesternek hány feliratkozója van és a kifizetés is ennek alapján, arányosan történik majd.

Ezt a változást azért is tartották fontosnak, hogy kiemeljék azokat a tippmestereket, akik iránt nagyobb az érdeklődés, amelyre eredményeik alapján szolgáltak rá. További részleteket itt olvashatsz.

A vásárlók maximális kiszolgálása eddig is prioritás volt a Logibeten, így a tipplistában már szűrni lehet kizárólag az indoklásos tippekre is, hiszen többen jelezték, hogy több ilyet szeretnétek viszontlátni az oldalon.

Fontos változás a tippfeladásokat illetően is!

Régi kérése már a tippmestereknek, hogy ne korlátozzák az egy meccsre feladható tippek számát. Partneroldalunk korábban azért hozta meg ezt a döntést, mert az esetleges több tipp egy mérkőzésre jelentősen befolyásolhatta volna a Logibet kifizetési képletét és a Logibet-indexet is, ám az új fizetési struktúra élesítésével ennek kevésbé lesz fontos szerepe.

A jövőben tehát egy tippmester egy mérkőzésre bármennyi tippet feladhat.

A Logibet célja ezzel a még több értékes és profitábilis tipp megszületése, nem pedig a rendszer kijátszása. A rendszerrel való visszaélés előbb figyelmeztetést, majd kizárást von maga után.


Az élet azonban nem áll meg, annyit elárulhatunk mi is, hogy további fejlesztések készülnek a Logibeten. Hamarosan létrejön egy "szuper tippmester", továbbá találkozhattok profitgaranciával és egyéb újdonságokkal is.

És hogy mi az, ami nem változik? Az, hogy a Logibet továbbra is 19 eurós havi díjon elérhető bárki számára!

Csatlakozz a Logibet nyerő táborához!