Tippjáték

Folytatódik a BL-Tippliga és ezúttal csak a képzelet szab határt!

Közkívánatra itt az újabb BL-játék, amelynek keretében ezúttal nem csak 1X2-re, hanem bármire tippelhettek!

Október első hetében folytatódnak a Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmei. Ahogy ígértük, mi sem állunk le és a kitörő sikernek örvendő első epizód után a második fordulóra is 120 eurós díjazású BL-Tippligával kedveskedünk Nektek.

Kattints a képre és indulhat a játék!

Ahogy azt már az első felvonásban is ismertettük veletek, most nem hosszú heteken át tartó vetélkedésről van szó, ugyanis minden egyes forduló után nyeremények kerülnek kiosztásra! Egy fontos változást azonban eszközöltünk a lebonyolítással kapcsolatban - 

Olvasóink kérésének eleget téve ezúttal ugyanis nem csak a 'Végeredmény' típusú tippeket fogadunk el, hanem minden játszik, a gólszerzőktől elkezdve az ázsiai fogadásokon át a pontos eredményig!

Nézzük, mik a legfontosabb tudnivalók a BL-játékkal kapcsolatban.

  • A versenybe a 2018. október 2-3. között a Bajnokok Ligája második csoportkörének keretében megrendezésre kerülő futball mérkőzésekre (összesen 16) tippek számítanak bele.
     
  • Kvalifikáló fogadási típus: Minden, amit a rendszerünk engedélyez!
     
  • A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
     
  • A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap. Az egyenleg mínuszba is kerülhet.
     
  • A cél minél több pontot összegyűjteni a BL második csoportkörének mérkőzéseire leadott tippekkel.

 

A későbbi kellemetlenségek miatt NAGYON FONTOS, hogy minden résztvevő a játék aloldalán, a versenyinformáció alatt található 'Részletek' fül alatt minden részletet alaposan elolvasson!

A játékban bárki részt vehet, a nyereményekre való kvalifikáció egyik feltétele pedig a      fogadóirodában való regisztráció és befizetés a verseny ideje alatt.

Az azonosítóját minden nyereményt igénylő résztvevőnek el kell küldenie az alábbi formon, így tudja visszaigazolni a fogadóiroda, hogy jogosult valaki a nyereményre: 

425

A játék díjazása a következő:

  • 1. hely - 50€
  • 2. hely - 30€
  • 3. hely - 20€

 

Bónusz: a legmagasabb szorzójú tippet behúzó játékos 20€-s különdíjban részesül! Játékra fel!