Spanyol foci

Továbbgondoltuk Rivaldo tippjét, besárgítjuk a Real klasszisát - játékos speciális fogadás!

megosztom

Pokoli meccs vár a blancók kapitányára a szerda esti Sevilla elleni bajnokin.

Hétközi fordulót rendeznek Spanyolországban, a két veretlen gigász közül pedig a Real Madridra vár nehezebb feladat, hiszen a Sevilla otthonába látogat - a Barcelona az utolsó Leganeshez utazik. Korábban már több fronton górcső alá vettük a blancók meccsét, akad hendikepes és gólszerzős tippünk is a forduló rangadójára, ám köszönhetően a brazil legendának, találtuk még egy tippet, amibe érdemes lehet befektetni. 

Ramosnak rendre meggyűlik a baja a sevillai fanatikusokkal. - Fotó: Twitter

Rivaldo ugyanazon a véleményen van, mint mi, azaz szerinte is benne van a pakliban, hogy a madridi gárda pontot vagy pontokat bukik a Sevilla ellen. A Barcelona egykori klasszisa felhívta a figyelmet arra, hogy különösen nehéz meccsre készülhet a Real kapitánya.

A szurkolók mindig provokálják az olyan kulcsjátékosokat, mint Sergio Ramos, aki korábban a Sevillában játszott. A spanyol védő fejben nem mindig tudott higgadt maradni a Sanchez Pizjuanban. A szurkolók vélhetően most is provokálni fogják és megpróbálják kizökkenteni. 

Ramosnak kifejezetten pocsékul sikerült a legutóbbi sevillai látogatása. Egyrészről 3-2-re kikaptak, másrészről kihagyott egy büntetőt és rúgott egy öngólt - a La Ligában kétszer talált eddig be a saját kapujába, mindkétszer a Sevilla ellen. 

Abban biztosak lehetünk, hogy a Real 4-ese megemelkedett pulzusszámmal lép majd az andalúzok gyepére, és ha ehhez hozzávesszük a provokálást, akkor Ramosnak könnyedén lehet egy-egy olyan mozdulata, ami sárgát ér majd.

Általában egyébként nem ússza meg lap nélkül Sevillában, nyolc olyan meccse is volt a Sanchez Pizjuanban, amikor besárgult. Véleményünk szerint erre most is jó esély mutatkozik, a fentebb említett okok mellett azért is, mert a hazaiak támadója, Ben Yedder bombaformának örvend. Továbbá az sem mellékes, hogy az az Alejandro José Hernandez vezeti majd, aki igen bőkezűen szokta osztogatni a lapokat. 

Sevilla-Real Madrid
hatharom.com
Sergio Ramos lapot kap 
2.40 @    
Fogadási határidő: kedd, 22:00
unibet

 

 

megosztom