NB II

Szerdán másodosztályú kombival is keserítenénk a bukikat

Címkék:
megosztom

Kilenc mérkőzést rendeznek a Merkantil Bank Ligában, amelyhez természetesen dukál egy kombi is!

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Hiába a remek rajt, az NB II toronymagas esélyese, a Vasas csupán a hatodik helyről várja a hétközi fordulót, A másodosztályban egyedüliként veretlen angyalföldi gárdánál természetesen a zsinórban becsúszott öt döntetlen okoz fejtörést, ami még akkor is túlságosan nagy szám, ha láthatjuk, hogy nem voltak azért könnyű ellenfelei Kis Károlyéknak. A piros-kékek szerdán az újonc Duna Aszfalthoz látogatnak, Tiszakécskén pedig ismételten csak a győzelem jöhetne szóba a csapat számára.

Ugyan a Kécske a gyenge start után szépen összekapta magát, négy 0-0-juk mutatja, stabil a védelmük, ám a nyolc meccsen lőtt három gól azért érzékelteti, hol is van a legnagyobb probléma. A hétvégén mindkét csapat magabiztos győzelemmel hangolt a kupában, így a hangulat egyik oldalon sem lehet rossz. Véleményünk szerint azonban az 1.90-es odds még úgy is irreálisan magas, hogy a Vasas gyér formában van. Muszáj nyerniük Balajtiéknak és a majdnem duplázós szorzó remek alapja lehet szelvényünknek.

bet365

Győztes taktikán kár változtatni, márpedig az elmúlt években ha volt jó taktika a másodosztályban, akkor az a Budaörs csapatához fűződött. A Pest megyei gárda az egyik legoveresebb csapat a bajnokságban, idén is közel hármas gólátlag van a meccseiken, noha volt egy gyengébb szériájuk nemrég, amikor három meccsen csak egy gólt szereztek. Ám ez már tovatűnt, a kupában nyolcat lőttek, előtte pedig a Dorognak négyet vágtak, a rossz sorozat tehát már a múlté. Bognár György csapata a remekelő Soroksár vendége lesz, amely szintén nem játszik unalmas meccseket, 3,25 a gólátlag azt mutatja, érdemes kilátogatni idén Lipcsei Péter csapatának meccseire.

A két gárda hagyományosan megszórja egymást, az elmúlt két évben nem játszottak undert, de három gól is csak egyszer akadt. A Budaörs idegenbeli meccsein mindig remek tippnek tűnik az over, most pedig egy szintén nagyon gólerős csapathoz látogatnak Czvitkovicsék. Az odds is remek, így nincs oka annak, hogy ne szerepeljen ez a tipp a szelvényünkön.

hatharom.com
Duna Aszfalt-Vasas SC Vasas SC -0.5 AHC
Soroksár-Budaörs 2.5 gól felett
bet365 @3.90
Fogadási határidő: 16:00
2018-09-26;9117
268980
megosztom