Nemzetközi foci

Az év legjobbjának választott Modric kiakadt Messire és Ronaldóra

megosztom

Nem volt szép húzás, amit az utóbbi éveket uraló két sztár tett, pedig déli szomszédunk legendája jogosan örülhetett.

fotó: Twitter

A Real Madrid sztárközéppályása, Luka Modric kapta hétfőn a FIFA Év Játékosa-díjat. A vb-ezüstérmes horvát a rendkívül illusztris Ronaldo, Messi, Szalah trió elől happolta el a trófeát, ám nem volt határtalanul boldog.

Történt ugyanis, hogy nem túl szimpatikus módon a londoni gálát az utóbbi években domináló portugál és argentin sztár is kihagyta. Ez minden bizonnyal annak tudható be, hogy tisztában voltak vele, hogy Modric kapja az elismerést és a 33 éves játékos nem volt elragadtatva, hiszen úgy lett volna igazán édes a siker, ha a jelenlétükben veszi át az elismerést.

Nyilván örültem volna ha eljönnek, de nem tették. Persze mindenkinek meg van erre a saját oka. Azt, hogy megérdemeltem-e nem szeretném firtatni. Egyszerűen szeretném megköszönni azoknak, akik rám szavaztak és akik támogattak az idáig vezető utamon.

A spanyol As közlése szerint egyébként Lionel Messi karrierje során első ízben Cristiano Ronaldóra adta le a voksát, Modric és Mbappé előtt. CR7 viszont nem viszonozta ezt, a portugálnál Varane, Modric, Griezmann volt a sorrend. 

Érdekesség, hogy a magyar küldöttségből  Marco Rossi szövetségi kapitány és Dzsudzsák Balázs is a Real Madrid horvátjára, Luka Modricra szavazott. Az olasz tréner a második helyre Kylian Mbappét, a harmadikra Eden Hazardot tette, míg Dzsudzsáknál Modric, Ronaldo, Griezmann volt a sorrend. 


Modric és a Real Madrid holnap az utóbbi két meccsén 11 (!) gólt vágó Sevilla otthonában lép pályára. A Blancók győzelme az   -nél 1.77-et ér, míg a Sevilla győzelem 4.20-as szorzón pakolható.

[2844513] 2018-09-26 22:00:00 Sevilla - Real Madridx;
megosztom