Serie A

A csapat edzője segít nekünk, mi lehet a tuti a forduló rangadóján

  • varin
megosztom

Pioli hű önmagához és nem védekezni érkezik csapatával a San Siróba.

   
Internazionale Döntetlen Fiorentina
1.72 3.60 4.75

Ahogyan szerte Európa topligáiban, úgy Itáliában is hétközi fordulót rendeznek, így az olasz foci szerelmesei megkapják a betevőt kedden, szerdán és csütörtökön is. A 6. forduló legérdekesebb találkozóját az Inter és a Fiorentina játssza egymással, amely gólokat és izgalmakat ígér - és nem csak szerintünk!

Fotó: Gazzetta

Nincsen könnyű dolgunk, ha ki akarunk igazodni ezen az Interen, a milánóiak egy hónap leforgása alatt képesek voltak rúgott gól nélkül kikapni a Sassuolo és a Parma ellen is, majd verték a Tottenhamet és az otthon parádésan szerepelő Sampdoriát. Ez a kétarcúság persze tavaly is jellemző volt a milánóiakra, így fogadási szempontból az egyik legbonyolultabb csapatról beszélhetünk. Icardiék mindazonáltal most jó hangulatban várhatják egykori edzőjüket és a Serie A egyik leglátványosabb futballját bemutató Fiorentinát, amely csapatnak a trénere, Stefano Pioli szerint jó kis 90 percre van kilátás kedden este is.

[2846896] 2018-09-25 21:00:00 Inter - Fiorentinax;15

"Teljesen mindegy, hogy ki ellen játszunk, meg akarjuk mutatni, mit tudunk és saját játékunkat szeretnénk kivinni a pályára. Aggódom amiatt, hogy ellenfelünk milyen egységes és erős, valamint az sem jön jól, hogy tíz nap alatt a negyedik meccsünket játsszuk, de eddig minden jól alakul, így alapvetően optimisták vagyunk.

A mi játékstílusunk a három csatáros játék, most is az a célunk, hogy egyszerűen több gólt lőjünk, mint az ellenfelünk.

- nyilatkozta Stefano Pioli, akinek aligha lesz ismeretlen a San Siro gyepe, hiszen Firenzét megelőzően az északi iparvárosban dolgozott néhány hónapig.

Tény, hogy a Fiorentina eddig remekül muzsikál, ám a 11 lőtt góljukból csupán egyetlen származik idegenbeli mérkőzésről. Viszont az Inter az elmúlt években kedvelt ellenfélnek bizonyult, az elmúlt négy évben úgy 5-1-2 a Fio mérlege, hogy a nyolc meccsen szereztek 18 gólt.

Ha kicsit messzebbre tekintünk, akkor is szép számú, góldús meccseket találunk, 2012 ősze óta 3,83 a gólátlag a mérkőzéseiken.

[2846896] 2018-09-25 21:00:00 Inter - Fiorentinax

Egy változás szinte biztosan lesz a megszokottól, a SPAL ellen bizonyító és remekül futballozó Pjaca a kezdőben ragadhat a 4-3-3 bal szélén, míg az Internél Spallettinek leginkább az okozhat fejtörést, hogy Brozovicot vagy Vecinót kezdesse.

Ahogy láthatjuk, gólokból nem volt hiány, ahogy lapokból és szögletekből sem. Ha az elmúlt hat meccset nézzük, átlagosan 6,5 lapot osztottak ki a játékvezetők és 11,66 szöglet is volt. Mindezek szellemében mi egy gólokkal, lapokkal és szögletekkel megspékelt, látványos 90 percet várunk, amelyre zsíros oddsért állítottunk össze egy kombit a     Bet Builder funkcióját használva.

hatharom.com
Bet Builder: 2.5 gól felett + BTS + 4 lap felett + 7 szöglet felett
bet365 @6.50
[2846896] 2018-09-25 21:00:00 Inter - Fiorentinax;
megosztom