NFL

Elmért határ a 19-esre - +EV-s játékos speckó tipp!

megosztom

A Tampa Bay Buccaneers és a Pittsburgh Steelers összecsapásával zárul az NFL alapszakaszának harmadik játékhete.

A két csapat közül a floridai banda várhatja nagyobb önbizalommal a hétfő esti rangadót, hiszen óriási meglepetésre az első két fordulóban legyőzték a New Orleans Saints és a Philadelphia Eagles csapatát is. Ráadásul varázslatos játékkal, ami elsősorban a lesajnált Ryan Fitzpatrick érdeme. A "Viccpatrick" gúnynévből gyorsan "Firtzmagic" lett, miután két meccsen 819 yardot passzolt és az irányítómutatója 151.5-ön (!) áll. A Pittsburgh elleni derbi legnagyobb kérdése tehát, hogy folytatódik-e a Fitzpatrick-csoda?

Hihetetlen formában kezdte a szezont Ryan Fitzpatrick. - Fotó: NFL

Ha az acélvárosiak formáját nézzük, akkor simán benne van a pakliban, hogy a TB újabb skalpot vadászik le. A Pittsburgh ugyanis csak ikszre volt jó a Browns ellen, míg a Chiefsszel szemben alulmaradt az adok-kapokban. Ez a meccs inkább az utóbbira hasonlíthat majd, avagy offense háborúra készülhetünk. 

Ha Fitzpatrick hozza azt, amit eddig, akkor felkötheti a gatyáját a Steelers védelme, mert természetesen nem csak a 35 éves irányító játszott eddig hatalmasat, hanem a Mike Evans - DeSean Jackson elkapó páros is. A Tampa Bay hivatalos oldalán azonban felhívják a figyelmet Peyton Barber futóra, akinek eddig csak mellékszerep jutott, ám a futások ellen szenvedő pittsburgh-i védelmen találhat fogást. 55.5 yardnál húzták meg a line-t Barber esetében, ami over-gyanús, hiszen a Saints ellen is összekapart 69 yardot, az pedig, hogy az Eagles brutális front 7-je ellen csak 22 jött össze neki, valahol papírforma. Egyébként sem válhat egysíkúvá a Tampa offense, tehát szükség lesz, hogy Barber is kapjon labdát és időnként a földön próbálkozzanak. 

Ami a másik oldalt illeti, a Big Ben-féle támadóegységnek is jó napja lehet, hiszen a Tampa védelme engedte eddig a legtöbb yardot levegőben. Bár a Pittsburgh klasszis irányítója szörnyen kezdte a szezont, ám a múlt héten már mutatott életjeleket és 452 yarddal terhelte a Kansas védelmét.  

Két meccs után 240 yard áll JuJu Smith-Schuster neve mellett. - Fotó: NFL

Big Ben passzainak jó része kedvenc elkapója, Antonio Brown felé szállhat, ennek megfelelően a klasszis WR line-ja 102.5 yard. Két meccs után azonban nem Brown, hanem a másodéves JuJu Smith-Schuster áll a legtöbb elkapott yarddal csapaton belül. A 21 éves WR az első meccsen 119, míg a második meccsen 121 yardot vállalt és mindezt 18 elkapásból. 

A Bucs második vonala nem elég mély és minőségi ahhoz, hogy Brownt és Smith-Schustert is le tudják védekezni. Bár a pass rush Kown Alexanderrel nem olyan rossz Tampában, de kiemelkedőnek sem nevezhető, így Big Bennek bőven lesz ideje, hogy megtalálja a célpontjait. Brown mindig nagyobb figyelmet kap a védőktől, így JuJunak ismét 100+ yardos meccse lehet. 

Érdekesség, hogy amíg a   74.5-nél húzta meg a line-t a 19-esre, addig az   84.5 yardnál. Előbbi esetében 1.83-ért igen komoly értéket látunk az overben.
Tampa Bay Buccaneers-Pittsburgh Steelers
hatharom.com
Játékos összesített fogadó yardjai - JuJu Smith-Schuster 74.5 felett
1.83 @    
Fogadási határidő: kedd, 02:15

 

megosztom