Serie A

CR7 beindult, a bukik nem mernek ellene számolni

  • ivan
megosztom

Újabb gólt szerzett a hétvégén Cristiano Ronaldo a Juventusban, a bukmékerek pedig rögtön visszametszették a számait.

Fotó: Juventus

A Sassoulo utáni duplát követően a Frosinone ellen is betalált a kapuba Cristiano Ronaldo, aki így 5 forduló után három gólnál jár a Serie A 2018/19-as kiírásában. A portugál klasszis szemmel láthatóan nagyon akar a Juvében, de a BL-piros is mutatja, hogy a görcsösség nem mindig vezet jóra.

Ronaldo számára természetesen a gólok jelentenék a megnyugvást, márpedig úgy fest, hogy a bajnokságban beindult a gépezet, hiszen az első három "néma" forduló után az elmúlt bő egy hét alatt háromszor is megzörgette az ellenfelek hálóját.

Ronaldo várható góltermésével kapcsolatban már többször is cikkeztünk. Még június végén, átigazolásának bejelentése után nem sokkal néztük meg, hogy milyen szorzón kínálják a portugál olasz gólkirályi címét. Akkor arra a megállapításra jutottunk, hogy az 1.61-es szorzó már csak azért is meredek, mert a Juventus 2008 óta nem adott gólkirályt a Serie A-nak, azzal pedig, hogy Ronaldo mellett még legalább 3-4 minőségi támadó is szerepel a Zebráknál, ennek a szériának a megszakítása biztosan többet kellene, hogy fizessen.

Az első bajnoki forduló után azt vettük górcső alá, hogy a bet365 speciálisan Ronaldóra nyitott piaca mennyire lehet reális. Az iroda augusztusban 29.5 gólra lőtte be CR7 bajnoki termését, amire akkor inkább az undert mondtuk volna.

A helyzet néhány héttel később sem sokat változott. Bár ez a speciális fogadás már nem elérhető, a hétvégi gól után ismét levágták Ronaldo gólkirályi címének a szorzóját és jelenleg 1.60-at sem éri el az odds.

Annyiból talán jogos ez a szám, hogy a favoritoknak vélt játékosok közül senki nem előzi meg a portugált, Immobile szintén három gólt rúgott, Higuaín és  Mandzukic 2-2 gólnál jár, a címvédő Icardi pedig egyelőre nem tudott a kapuba találni. Érdekesség, hogy a 4 gólnál járó Insigne teljesen sansztalan a bukiknál és 34-szeres szorzót fizetne az aranycipője.

 

Ki lesz a gólkirály? 2018/19    
Cristiano Ronaldo 1.57
Mauro Icardi 10.00
Ciro Immobile 10.00
Gonzalo Higuaín 11.00
Lorenzo Insigne 34.00
13037#00
megosztom