Bundesliga

Busás haszonnal kecsegtet egy újabb Sallai-gól

  • ivan
megosztom

Kedden este a Freiburg a Schalkét fogadja, a hírek szerint pedig Sallai Roland is ott lehet a pályán. A magyar támadó remekül mutatkozott be a Bundesligában, hiszen első labdaérintéséből gólt szerzett.

"Super-Ungar" - azaz "Szupermagyar" címmel cikkezett hétvégén a német Bild Sallai Rolandról, aki első Bundesliga-mérkőzésén a 7. percben megszerezte a vezetést csapatának, majd nem sokkal később egy büntetőt is kiharcolt, amelyet csapattársa értékesített is. A Freiburg végül 3-1-re verte idegenben a Wolfsburgot, Sallai pedig vastagon benne volt a szezon első bajnoki sikerében.

Sajnos a magyar válogatott támadó a 41. percben megsérült és lecserélték, de Christian Streich vezetőedző bizakodva nyilatkozott Sallai állapotáról, ezek alapján pedig komoly esély van rá, hogy bevessék őt a Schalke ellen is.

Fotó: bild.de

A Freiburg nyáron 4,5 millió eurót fizetett a ciprusi APOEL-nek a 21 éves játékosért, ami klubszinten majdnem rekordot jelentett, mivel nem szokása nagy pénzéket kifizetni senkiért. Sallait az edző Streich nézte ki magának, a jelek szerint pedig ez a bizalom akár még gyümölcsöző együttműködést is eredményezhet.

A Freiburg kedden este a Schalkét fogadja és esélyei nem is rosszak. Egyrészt a hazaiak a hétvégi győzelem után akár felszálló ágba is kerülhetnek, másrészt a vendégek háza táján komoly gondok vannak, hiszen dobogó-esélyes csapatként egyedül állnak pont nélkül a bajnokságban.

A Királykékek sorsolása nem volt egyszerű, a Bayern, a Mönchengladbach, a Hertha és a Wolfsburg volt idáig az ellenfél.

Tudtad?
A bet365 15 000 HUF kezdőbónuszt ad minden új játékosának! Részletek itt!

Az biztos, hogy mindkét csapat a győzelemre tör majd, a védelmek teljesítményét alapul véve pedig akár gólokban is gazdag találkozó kerekedhet az ütközetből.

Ha Sallai valóban rendben van, simán megint ott találhatja magát a kezdőben, így hazai közönség előtt is bemutatkozhat. Nyilván az álomforgatókönyv az lenne, ha a fiatal magyar játékos a freiburgi szurkolók előtt is mattolná az ellenfél védelmét.

Erre egyébként egész komoly szorzót kínál a Bet365, hiszen pénzünk hétszeresét nyerhetnénk vissza egy Sallai-góllal.

Mit gondoltok, megér egy kis aprót?

 

  • Sallai Roland gólt szerez@7.00    
     
  • Sallai Roland szerzi az első gólt@17.00    

 

[2803738] 2018-09-25 20:30:00 Freiburg - Schalke 04x;
megosztom