Bundesliga

Átjáróház a Lipcse - adja magát tippünk

  • gb1
megosztom

Minden fronton nehéz időszakot élnek meg Gulácsiék. Rangnicknak ki kell valamit eszelnie, vagy idő előtt repülni fog.

Ranknick egyelőre nem talált vissza a győztes útra. fotó: RB Leipzig Twitter

A Bundesliga 4. fordulóját egy abszolút háromesélyes párharc zárja, mégpedig az egyaránt várakozások alatt teljesítő Frankfurt-Lipcse duó este 18 órától a Commerzbank Arenában.

1x2    
Eintracht Frankfurt Döntetlen Red Bull Leipzig
2.87 3.50 2.40

A tavalyi szezonban még remekelő klubok hasonlóan pocsékul kezdték az idei német bajnokságot, ám a meccsre mégis teljesen ellentétes hangulatban érkeznek. A Frankfurt ugyanis az Európa Ligában emlékezeteset alkotott, miután a francia ezüstérmes Marseille-t hátrányból verte 2-1-re a Stade Velodrome-ban. Emelkedett tehát a hangulat, nem úgy, mint Lipcsében, ahol szintén EL-párharcra került sor, ám Gulácsiék fiókcsapatukkal, a Red Bull Salzburggal szemben maradtak alul 3-2-re.

Ralph Rangnick fiai azért bemutatták igazi énjüket is csütörtökön, mivel 2-0-s hátrányból még sikerült visszakapaszkodniuk és bár végül kikaptak, ez a harci szellem volt tavaly is, amelynek szép sikereiket köszönhették. Azért némi aggodalomra adhat okot, hogy eddigi idei tétmeccseiken idegenben csak a negyedosztályú Viktoria Kölnt tudták verni öt meccsen (1 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség), még akkor is, ha ebből három EL-selejtező volt.

[2803727] 2018-09-23 18:00:00 Eintracht Frankfurt - RB Leipzigx

A Sasok mestere, Adi Hütter nem rejtette véka alá, hogy meglepetésként érte az EL-győzelem.

Nagyon jót tett nekünk ez a siker és fontos volt az önbizalmunk növelésében is. Lenyűgözött, hogy egy ilyen erős csapat ellen nyerni tudtunk.

A Marseille nagyon erős klub és továbbra is favoritja a csoportgyőzelemnek. A mutatott taktikai fegyelmezettséget és a rengeteg futást a Lipcse ellen is folytatni kell. Az eddigi vereségeink a ligában csak a szerencsétlenségnek voltak köszönhetők, de semmi mást nem szeretnénk, csak nyerni." - nyilatkozta Hütter.

[2803727] 2018-09-23 18:00:00 Eintracht Frankfurt - RB Leipzigx;5

Persze Gulácsiék is szeretnék majd gyorsan semmissé tenni a hétközben elszenvedett csúnya égést. A három pont sorsa azonban abszolút háromesélyes, sőt én a bukikkal szembe menve talán inkább a hazaiakat favorizálnám egy kicsit, de jobban tesszük, ha a gólokba fektetjük a pénzünket, látva az együttesek hullámzó teljesítményét és instabil védelmét.

 

  • BTTS + Gólszám 2.5 felett  @1.85    

 

[2803727] 2018-09-23 18:00:00 Eintracht Frankfurt - RB Leipzigx;
megosztom