Serie A

A bosszúra éhes Ronaldo ritkán jó ómen

  • varin
megosztom

A BL-ben kiállított luzitán klasszis a Frosinonén vehet elégtételt.

   
Frosinone Döntetlen Juventus
13.00 6.50 1.22

Jövő héten ül össze az UEFA illetékes bizottsága, hogy megvitassák, hány meccs eltiltást is kap Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligájában. A Mestallában vitatott körülmények között kiállított portugálnak egy találkozót biztosan ki kell hagynia, így egyelőre koncentrálhat kizárólag a bajnokságra. Ennek viszont a riválisok aligha örülnek majd.

Fotó: Pulse.ng

Tavaly ugyanis hasonló körülmények között Ronaldo nemigen kímélte az ellenfeleket. A Szuperkupán összeszedett eltiltása a bajnokságban négy mérkőzésre szólt, amelyet CR7 később úgy "hálált" meg, hogy a Real Madrid első tíz BL-meccsén mind betalált, begyűjtve ezzel a gólkirályi címet. 

[2846884] 2018-09-23 20:30:00 Frosinone - Juventusx

Márpedig egy hasonlóan dühös Ronaldo akár egymaga könnyedén szétcincálhatja a gyengécske Frosinonét. Az újonc négy meccsen eddig egyetlen ponttal és 0-10-es gólaránnyal "büszkélkedhet", amely előrevetíti, hogy valószínűleg vasárnap este is csak epizódszerepet kaphatnak a hazaiak.

"Nem kell semmit sem bizonyítani Ronaldónak a piros lapja után, bármennyire is óriásiak vele szemben az elvárások. Korábban és a Valencia elleni 30 percben is nagyon jól játszott, már csak az szükséges, hogy kicsit élvezze is a játékot. A szerdai meccs már a múlt és szerintem kiváló 90 percet láthatunk majd tőle vasárnap este." - nyilatkozta klasszisáról Allegri.

Ami a vendégek kezdőjét illeti, marad a 4-2-3-1, Douglas Cousta eltiltása okán pedig Ronaldo mögött a Bernardeschi-Dybala-Mandzukic trió segítheti Ronaldo bosszúhadjáratát.

Mi magabiztos Juve-sikert és Ronaldo-parádét várunk a meccstől. Akár két CR7-gólra esküdhetünk 3.50-szeres oddsért az    -en, de 2.85-ért a legalább háromgólos győzelemre is dobhatunk némi aprót.

[2846884] 2018-09-23 20:30:00 Frosinone - Juventusx;
megosztom