Darts

Suljovicot ismét alulértékelik, megtréfálja a világbajnokot? - tippek a Bajnokok Ligájára

megosztom

Az osztrák idén már háromszor legyőzte a vb-címvédő Rob Crosst, szombaton jöhet a negyedik siker.

Szombaton nyolc mérkőzéssel elrajtol a Championship League of Darts, azaz a darts Bajnokok Ligája. A délutáni szakasz programja ismert, az esti párharcokban pedig a két győztes és a két vesztes csap majd össze. 

Bajnokok Ligája, 1. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 2
14:15 Rob Cross-Mensur Suljovic 1.53 2.50
15:00 Peter Wright-Simon Whitlock 1.33 3.40
15:45 Gary Anderson-Daryl Gurney 1.33 3.40
16:30 Michael van Gerwen-Dave Chisnall 1.11 7.00

A viadal rögtön egy patinás ütközettel veszi kezdetét, hiszen a regnáló világbajnok Rob Cross és a torna címvédője, Mensur Suljovic néz farkasszemet egymással. Önmagában egy nagyon nehezen jósolható párharc, így az ősz elején pedig még inkább nehéz okosnak lenni, hiszen viszonylag kevés infónk van a játékosok formáját illetően.

Suljovicot ismét alulértékelik a fogadóirodák. - Fotó: PDC

Amit biztosra tudunk, hogy legutóbb a hónap elején a German Darts Championship keretén belül találkoztak és akkor a negyeddöntőben Suljovic 6-2-vel ütötte ki az angolt. Crossnak idén ez már a harmadik veresége volt Mensur ellen, kikapott ugyanis tőle az év elején a Mastersen és májusban Gelsenkirchenben a World Series keretén belül is.

Ezekkel a vereségekkel beköltözhetett már Suljovic Cross fejébe, aki egyébként sem nyújtott még idén igazán szenzációs játékot a televíziós meccseken. 

Annak ellenére tehát, hogy a fogadóirodákban Cross az esélyesebb, mi inkább a sógorok harcosa felé hajlunk.  
 

  • Hendikep - +2.5 Suljovic @ 1.65 Unibet


A csoport másik meccsén Peter Wright és Simon Whitlock feszül egymásnak. Előbbinek sem tavaly, sem pedig tavalyelőtt nem jött össze a továbbjutás a csoportból. Könnyű dolga idén sem lesz, mert Cross és Suljovic igen komoly játékerőt képvisel. De Whitlockot sem szabad leírni, bár ellene egyértelműen favoritnak számít Wright. 

Idén hat alkalommal randevúztak és egy döntetlen mellett az összes meccsüket Wright nyerte. Szeptemberben már kétszer is megmérkőztek, és bár egyik sem volt egyoldalú, de mindkettő a skót javára dőlt el. 

1.33-ért viszont nem tennénk Wrightra, - hendivel pedig túlságosan rizikós egy olyan Whitlock ellen, aki egy ET-döntővel melegített a tornára. 

 

NYISS SZÁMLÁT AZ UNIBETNÉL, AMELY 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSSZAL VÁR!

REGISZTRÁCIÓHOZ KLIKK IDE!

 

A másik csoportból elsőként a tavalyi döntős Gary Anderson és Daryl Gurney mutatkozik be a brightoni publikum előtt. Az északír az előző szezonban három komoly versenyen is borsot tört a kétszeres világbajnok skót riválisa orra alá, ám ennek ellenére jogos az oddsmesterek részéről, hogy Gurney-t komoly underdognak hozták ki. "SuperChin" ugyanis nem fut eddig erős szezont, az utóbbi hetekben, hónapokban sem árasztott el minket 100+-os körátlagokkal. Pedig ő akkor igazán veszélyes, amikor önbizalomtól szétrobbanva tolja a tömeget. Ha ezúttal sem sikerül jól a formaidőzítése, akkor Andersonnak ez a meccs ujjgyakorlat lesz. 

Hasonló a helyzet Michael van Gerwen és Dave Chisnall ütközetén is, annyi különbséggel, hogy itt az angol, ha extrát hoz, akkor sem biztos, hogy nyer. Van Gerwennek nagyon fekszik "Chizzy" gyors tempója, mentálisan pedig sokkal erősebb az angolnál. Chisnall valószínűleg nem is túl nagy hittel áll oda Van Gerwen ellen, hiszen az elmúlt 20 meccsük egyikén sem tudta legyőzni a hollandot. 

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a LOGIBET.COM-ra - ahol továbbra is 19 euróért fizethetsz elő az összes tippmester összes tippjére - vagy aFÓRUMUNK darts topikjába!
megosztom