Tenisz

Turpisságot szimatolunk, jó oddson nyerethetjük a trükköző németet

  • Cesc18

Yannick Maden szerencsés vesztesként jutott el a negyeddöntőig, de számításaink szerint nem ez lesz a végállomás számára.

Pénteken a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódik a metzi küzdelem, sajnos Fucsovics Márton nélkül. A magyar játékos a jó kezdés ellenére két szettben kikapott Radu Albottól. Azonban nem Fucsovics volt az egyedüli, aki favoritként vérzett el, így lehetséges, hogy összejött egy olyan negyeddöntős párosítás, ahol egy selejtezős egy szerencsés vesztessel mérkőzik meg. Ennek a negyeddöntőnek a külön pikantériája, hogy Matthias Bachinger és Yannick Maden a selejtezőben is randevúzott egymással.

Akkor a fogadóirodák Madent tartották az esélyesebbnek, de Bachinger 7-6, 6-3-mal borította a papírformát. Érdemes azonban kicsit mélyebbre tekinteni, nálunk ugyanis elindult a vezérhangya. Maden azáltal került a főtáblára, hogy Philipp Kohlschreiber visszalépett a szerepléstől. Nem lennénk meglepve, ha Maden pontosan tisztában lett volna azzal, hogy honfitársa nem indul majd el, és mivel a selejtező első kiemeltje volt, így biztos lehetett benne, hogy szerencsés vesztesként főtáblás lesz.

Ezzel az eredménnyel így mindenki jól járt, hiszen Bachinger és Maden is főtáblára került.

Bachinger legyőzte Munart, majd miután Lucas Pouille visszalépett, így a második kanyarban egy selejtezős ellenfél jött. Nagy bravúr tehát nem kellett a némettől, hogy eddig eljusson.

Maden viszont mindkét meccsét underdogként nyerte meg, előbb Mischa Zverevet, majd Benoit Paire-t küldte haza. 
 

Tudtad? Ha most regisztrálsz a 18BET-hez, akkor 100 euró kezdő bónuszt kapsz!


A két német nagyjából egy súlycsoportba sorolható, de Maden az, aki feljövőben van, míg Bachinger beleszürkült a mezőnybe és egyre ritkábban nyújt kiemelkedő teljesítményt. 

A selejtezős meccsükhöz képest annyit változtak az oddsok, hogy ezúttal már közel 50-50-re hozták ki az esélyeket. Véleményünk szerint viszont nem kellett volna ennyit változtatni az oddsokon, bár nyilván a bukik nem úgy spekuláltak, mint mi. Persze, nem biztos, hogy igazunk van, de ha tényleg trükközött Maden, akkor most ugyanaz az odds lenne rá reális, mint a selejtezőben. 

Matthias Bachinger-Yannick Maden
hatharom.com
Maden jut tovább
1.87 @    
Fogadási határidő: 19:30