Nemzetközi foci

Ramos a hibás Szalah gyenge szezonjáért - Keown

megosztom

Szalah a tavalyihoz képest gyengén kezdte az idei szezont, aminek Sergio Ramos lehet az oka.

Noha már több hónapja annak, hogy a Real Madrid zsinórban harmadszorra a magasba emelhette a BL-trófeát, úgy tűnik, annak a 90 percnek a következményei máig jelen vannak a labdarúgásban. Mint emlékezhetünk, a találkozót Mohamed Szalah sajnálatos sérülése árnyékolta be, aki nélkül a Liverpool nem tudta azt nyújtani, amit előtte az egyiptomi klasszissal. Szalah számára a vb is rosszul sikerült és az új szezonban is kihívásokkal küzd.

Fotó: Givemesport

"Joggal tehetjük fel a kérdést, ugyanazt a Szalah-t látjuk, aki volt a sérülését megelőzően. Mióta visszatért, messze nem tudja azt nyújtani a pályán, amit korábban. Nézzük csak meg a PSG elleni meccset, ahol 21 alkalommal veszített labdát és a PSG egyenlítő gólját is az ő hibája előzte meg. Daniel Sturridge is sokkal hasznosabban futballozott nála. A riválisok leginkább attól félhetnek, hogy még Szalah gyengélkedésével együtt is nyert a Pool hat meccset, mert a csapattársak mind többet és többet adnak bele" - nyilatkozta az Arsenal korábbi hátvédje, Martin Keown.

Tény, hogy Szalah hat meccsen csak 2+2-es mutatóval bír, miként az is, hogy a PSG elleni találkozó közben furcsa mozdulatokkal "ünnepelte" meg Firmino győztes gólját.

Reméljük persze, hogy Keownnak nincs teljesen igaza és a Ramos-incidens nem lesz kihatással Szalah szezonjára, mindenesetre a támadó még messze van a tavalyi formájától.

A Liverpool hétvégén a Southampton gárdáját fogadja, amelyet tavaly többek között Szalah három góljának vertek oda-vissza. A Vörösök sikerére természetesen igen alacsony a szorzó, a     pénzünk 1.20-szorosát kaphatjuk vissza a Mersey-parti csapat győzelme esetén, míg egy Szalah-gól csupán 1.40-ért fogadható.

[2782011] 2018-09-22 16:00:00 Liverpool - Southamptonx;

 

megosztom