Tipp

Ajándék oddsnak ne nézd a fogát!

  • varin
megosztom

Csak az oddsmesterek tudhatják, mire ez a magas odds a Championship egyik legjobb és legrosszabb csapatának meccsén.

Hogy mennyire emelkedett és optimista a hangulat a Elland Roadon, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy már csütörtökön reggel nem lehetett jegyet kapni a Leeds United hétvégi hazai meccsére. Pedig "csak" a liga egyik leggyengébb csapata, a még nyeretlen Birmingham látogat a sárga-kékekhez. Ám az oddsok teljességgel érthetetlenek.

Fotó: Getty Images

Első és második ránézésre is igen nehéz eldönteni, miért is adnak a Unitednek ezen a meccsen 1.80-as szorzót az irodák. Igaz, hogy Bielsa fiainak remek szezonjába becsúszott egy három mérkőzést számláló malőr, mégis vezetik a tabellát úgy, hogy hazai pályán négy meccsen tíz pontot gyűjtöttek és csak a Boro tudott egy egységet csenni az Elland Roadról. 

A Birmingham szezonját már számtalan alkalommal megénekeltük, köztudomású, hogy financiális okok miatt nem tudtak úgy nekiállni a szezonnak, ahogy szerettek volna, ennek pedig meg is van az eredménye, hiszen a City az Ipswich melletti egyetlen nyeretlen csapat. Hogy nem állnak kiesőhelyen, azt a döntetlenjeiknek köszönhetik, de idegenben így is öt meccsen három vereségük van, két rúgott góllal.

2018 februárja óta tétmeccsen a Birmingham idegenbeli mérlege 1-2-10.

Mindkét gárda a legjobb csapatával állhat ki, ami látva a United parádés formáját, nem sok jót jelent az ellenfélre nézve. A Leeds múlt héten impozáns játékkal verte a Prestont 3-0-ra úgy, hogy a labdabirtoklás 62-38, a kapura lövési kísérletek pedig 17-5 volt, a United fölénye tehát hatalmas volt.

Nagyon egyoldalú meccsnek tűnik ez, a bajnoki címre és feljutásra ácsingózó Leedsnek otthon nem okozhat gondot a kiesőjelölt Birmingham. Tavaly 2-0-ra nyert otthon a United és most is nyugodt szívvel dobjunk némi aprót a hendire.

hatharom.com
Tipp Odds Tét
Leeds nyer Pinnacle @1.84 6/10
Leeds -1 Pinnacle @2.61 2/10
Leeds -2.5 Unibet @7.50 2/10
[2791424] 2018-09-22 16:00:00 Leeds United - Birmingham Cityx;
megosztom