TipPics

Olvasónk okos szelvénnyel 280 ezret sajtolt ki a BL-ből

megosztom

Négy meccsen kombinálta a kimenetelt a gólokkal és aligha mondhatjuk, hogy meredek lett a tippsor. Szép munka.

Lement a BL-csoportkör első fordulója és szokás szerint akadt pár meccs, amely komoly fejtörést okozott a fogadóknak. 'SLackoOo' nevű felhasználónk ezeket sikeresen elkerülte és szelvényén a top 4 európai bajnokság legnagyobb hagyományokkal rendelkező csapatainak összecsapásaira adta le a voksát.

Ahogy azt mi is megjósoltuk, a Bayern lisszaboni kirándulásán elmaradt a gálázás, igaz a győzelem egy percig sem volt kérdéses - akárcsak 'SLackoOo' tippje sem, amelyen vendég győzelmet várt, úgy, hogy az eredményjelzőn összesítve maximum négy találat lesz. Hasonló módon küldte harcba a Real Madrid, Manchester United és Juventus meccseire is a tippjeit, amelyek egytől egyik tükörsimán zöldültek. Okos módja az oddsnövelésnek ez a fajta kombinálás, amely által

a játékos 20.000 forint befektetésből összesen 280.000-et vághatott zsebre a négyes kötéssel.
  • Real Madrid - Roma 3-0
  • Benfica - Bayern München 0-2
  • Young Boys - Manchester United 0-3
  • Valencia - Juventus 0-2

 

MOST 15.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZ JÁR A BET365-NÉL! 

KATTINTS IDE ÉS TUDJ MEG RÓLA TÖBBET

A Hathármas user jó kis streaket csípett el az utóbbi napokban, hiszen hétvégén is sikerült egy masszív 20-as fölötti szorzóval bíró kombit fognia, amelyen hasonló módon a gólokat kombinálta a kimenetelekkel. Az a tippsor azért több izgulni valóval bírt, mint a szerdai, hiszen a Barcelonának és a Bayernnek is hátrányból kellett visszakapaszkodnia.

  • Tottenham - Liverpool 1-2
  • Real Sociedad - Barcelona 1-2
  • Bayern München - Bayer Leverkusen 3-1
  • Chelsea - Cardiff 4-1

​A nyereményekhez szívből gratulálunk és reméljük még sokáig kitart számára ez a remek széria.

Ne felejtsétek, a TipPics kapuja mindig nyitva áll - ha szeretnétek a címlapon szerepelni a nyertes, vagy bosszantó módon elúszott szelvényeitekkel, töltsétek őket bátran, mi pedig publikáljuk az arra érdemeseket.

megosztom