Európa Liga

Milánói gálával kezdődhet a csoportkör - íme a gólszerzős tippünk

  • varin
megosztom

Luxemburgi csapat ellen lép pályára a Milan, a sztárcsatárra viszont remek oddsot kínálnak így is.

Óriási örömünnep készülődik Luxemburgban, a története legnagyobb sikerét elérő Dudelange az AC Milan csapatát látja vendégül. Habár Gattuso csapatánál bőségesen lesznek hiányzók, a keret így is brutálisan erős, emiatt aligha várható szoros mérkőzés.

A szenzációs bravúrt elérő Dudelange mestere, Dino Topmöller természetesen igen szerényen és alázatosan nyilatkozott az esélyekről, alighanem ő is tudja, hogy egy egygólos vereség is igen nagy bravúr lenne.

Fotó: ghanasoccernet

"Szeretnénk a saját játékunkat játszani és sokat tartva a labdát minél több támadást vezetni. Természetesen tudjuk, hogy a Milan sokkal erősebb, mint egy Legia Varsó vagy Kolozsvár, de mi készen állunk és nagyon örülünk, hogy itt lehetünk" - nyilatkozta Toppmöller. A német mester viccesen megjegyezte, Higuaín egyhavi fizetése kiteszi a teljes stáb és klub dolgozóinak éves fizetését.

Apropó, Higuaín. Az argentin támadó végre átesett a tűzkeresztségen, harmadik bajnokiján betalált, egy ponthoz segítve ezzel csapatát a Cagliari ellen. A veterán gólvágó Luxemburgban is a kezdőben találhatja magát, ugyanis több támadó is sérült Gattuso legénységében, így például Cutrone, Conti, Strinic, Bonaventura és Suso sem utazott el. Ott van viszont az új igazolások közül Castillejo és Halilovic is.

Igen vegyes lesz tehát a milánói gárda kezdője, de így is nagyon erős ez a csapat (legalábbis a Dudelange-hoz képest). Nem lebecsülve a hazaiakat, azért meglepő lenne, ha a Milan nem hozná legalább 2-3 rúgott góllal a meccset, ekkor pedig Higuaín jó eséllyel tovább folytathatja megkezdett jó szériáját.

hatharom.com
Tipp Odds Tét
Gonzalo Higuaín gólt szerez bet365 @1.72 6/10
Gonzalo Higuaín legalább 2 gólt szerez bet365 @4.00 3/10
Gonzalo Higuaín legalább 3 gólt szerez bet365 @12.00 1/10
[2877337] 2018-09-20 21:00:00 F91 Dudelange - AC Milanx;

 

megosztom