Európa Liga

Ezt várjuk mi - tippek a Vidi - BATE Európa Liga-meccsre

megosztom

A címvédő magyar bajnok megkezdi a menetelést az EL-főtábláján - így látják szerkesztőink az esélyeket.

mr.blonde

A mérkőzés előtt szerintem nem egyszerű tippelni a mai napon, miután a BATE szorzójából az igazán nagy érték a Lazovics-sztori miatt elillant. 

A szerb támadó távozásával a Vidi támadójátéka szerintem (egyelőre) gyengült, szóval az amúgy is underes csapat talán még inkább rámehet a biztonságra. A BATE nem egy világverő csapat, hasonló felfogásban léphet pályára vendéglátójával, szóval nálam egy inkább küzdelmes, mintsem látványos találkozónak néz ki.

Nyilván a mérkőzés közben okosabb lehet az ember, de így előzetesen szerintem egy U2.25-ös ázsiai hendikeppel érdemes lehet próbálkozni.

Tipp: Gólok száma 2,25 alatt@1.7  ​

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

varin

Való igaz, hogy a value elillant a BATE-tippből, ám akik hozzám hasonlóan időben elkapták a hendit, most igen jó eséllyel szállnak harcba a bukik ellen.

Persze ez a BATE tényleg nem egy legyőzhetetlen ellenfél, de azért az elmúlt évek csoportkörei jelzik, nehezen verhető, szívós csapat a fehérorosz. Ha nem lenne a Lazovics-ügy, játszhatna Kovácsik és kicsit jobb hangulat lenne Fehérváron, 40-30-30-ra adnám az esélyeket, így azonban a döntetlent tartom a legvalószínűbb eredménynek, a vendégek sikerére viszont jobb sanszot látok, mint a Vidiére.
 

Tipp: Lásd a Logibeten!

Kattints a képre és tippelj!

gb1

Ugyan első ránézésre örül az ember, hogy egy viszonylag noname csapatot látunk vendégül, de ha kicsit a dolgok mögé nézünk, máris látható a BATE valódi ereje. Akik rendszeresen követik a nemzetközi kupákat, azoknak biztosan dereng a csapat neve, amely az eddig egyetlen belorusz gárda, amely BL-főtáblára jutott - az utóbbi tíz évben ezt már öt alkalommal megtette, az EL-főtáblán pedig negyedszer szerepel ez alatt az időintervallum alatt. A Boriszov 2006 óta minden évben behúzta a nemzeti bajnokságot is, a csapat egysége pedig a régi idők fociját idézi, hiszen az a légiósmentességben rejlik - a kezdőben jellemzően 2-3 külhoni játékos szerepel max.

Na, de elég az ellenfél fényezéséből, mert a végén még idő előtt becsinálunk, pedig a Vidinek sincs oka a szégyenre, sőt. A selejtezősorozatban komoly karaktert mutatva, bravúrokat halmozva jutott el idáig, ha pedig már itt van, miért ne folytatódhatna az álom, vagy éjjel, ahogy tetszik. Lazovics-botrány ide vagy oda, én a szívemre hallgatok most az eszem helyett és 1X-et mondok a párharcra, tehát ha úgy adódik ne csak érzelmileg, hanem anyagilag is bukjak...

 

Tipp: Mol Vidi FC vagy döntetlen @1.44    


Ti mire fogadnátok a VIDI - BATE meccsen?

 

[2877416] 2018-09-20 18:55:00 Videoton FC - BATE Borisovx;
megosztom