Európa Liga

Erős oddson adják a bukik a Chelsea győzelmét, de megéri?

megosztom

Sarri fiai villámrajtot vettek a bajnokságban, de vajon a PAOK otthonában cserékkel tűzdelve is nyernek?

A Vidi csoportjának másik párharcán a Chelsea Szalonikibe látogat és a Stadio Toumbasban a PAOK vendégeként lép pályára. A görögök szurkolók legendásan jó hangulatot csinálnak és ez még annak ellenére is garantált, hogy a stadion kapacitását különböző okok miatt 45.000-ről 29.000-re csökkentették. Lássuk, mire számíthatunk.

1x2    
PAOK Döntetlen Chelsea
6.00 3.90 1.66

Londonban a nyáron végbement edzőváltást egy elég döcögős felkészülési időszak követte, ráadásul a Community Shiledben is elvéreztek a Manchester City-vel szemben. Azóta viszont nem nézett hátra a csapat és a bajnokságot bravúros teljesítményekkel előrukkolva öt győzelemmel kezdték. Ezt a sorozatot szeretné folytatni Sarri a hétvégi West Ham elleni meccsen, így több kulcsjátékosnak is pihenőt adott csütörtökön.

Kattints a képre és tippelj az Európa Ligára a nyereményekért!

A csapattal nem utazott el Görögországba a Premier League-góllövőlista éllovas Eden Hazard, de otthon maradt Mateo Kovacic, Emerson és David Luiz is. 

A belga sztár kimaradásának köszönhetően csatárfronton minden bizonnyal Alvaro Morata kaphat esélyt az olasz trénertől.

Az álomrajtot követően a Chelsea immár a PL-bajnoki cím esélyesei között szerepel, ahogyan az Európa Liga serlegére is joggal pályázik. Utóbbihoz egy ideig nem is lesz szükségük 100 százalékos összpontosításra és teljes keretre, hiszen a sikerre éhes cserejátékosok is lényegesen jobbak a csoportban szereplő ellenfelekénél.

A PAOK szurkolói elég ínséges időszakot élnek - bajnokságot utoljára 1985-ben nyertek és a nemzetközi kupákban is rendre elhullanak, már ha eljutnak odáig. Razvan Lucescu kezei alatt azonban valami megváltozni látszik. Az utóbbi két évben egyaránt ezüstérmesek lettek a hazai kiírásban és görög kupagyőzelmet is ünnepelhettek. 

A csapatot egy hajszál választotta el történelmének első BL-szereplésétől, ám a Lisszabonban lejátszott döntetlen után lehet kicsit elbízták magukat és végül otthon 4-1-re kaptak ki és hullottak alá az Európa Ligába. Azt azért tegyük hozzá, hogy az utóbbi kilenc tétmeccsükön ezt az egy vereséget jegyzik.

PAOK Thessaloniki FC#gre-paok_thessaloniki_fc#5

Összességében persze úgy látjuk, hogy mivel Sarri filozófiáját hamar és sikerrel adaptálták a Kékek, a Benfica által is legyalult PAOK-ot verniük kéne, ilyen oddson pedig bőven látunk benne értéket.

 

  • Chelsea nyer @1.70    
     
[2877416] 2018-09-20 18:55:00 Videoton FC - BATE Borisovx;
megosztom