Európa Liga

Bevállalós tippsorral támad olvasónk az EL-ben

megosztom

Kilenc meccs, és csak a 'mindkét csapat szerez gólt' tipp játszik - várható nyeremény, közel 105 ezer forint.

Nemrégiben számoltunk be arról az őrült szelvényről, amelyet egy fővárosi játékos adott fel. A budapesti fogadó 12 meccsen húzta be a 'mindkét csapat szerez gólt' opciót, és mivel megérzése makulátlanul bejött, így 10 080 forint kockáztatásával 2 millió 198 ezer 280 forintos nyereményt könyvelhetett el.

Olvasónknak egy Celtic-gól is kell a nyertes szelvényhez. - Fotó: Twitter

Nem tudjuk, hogy ezen felbuzdulva vagy saját ötlet alapján, de "mirrmurr30" nevű olvasónk is egy hasonlóan merész szelvényt rakott össze a csütörtöki Európa Liga összecsapásokból szemezgetve. 

Ahogyan az alább látható, "mirrmurr30" kilenc mérkőzésen húzta be a 'mindkét csapat szerez gólt' tippet. A legvalószínűbb, hogy a Lipcse és a Salzburg összecsapásán lesz gólváltás - amelyre korábbi cikkünkben mi is felhívtuk a figyelmet -, míg a legrizikósabbnak a Dinamo Zagreb - Fenerbahce meccs számít, ahol majdnem 2.00-es oddsot adnak arra, ha mindkét fél gólt lő. 

Olvasónk összesen 900 Ft-ot tett fel, ha pedig minden tippje bejön, akkor szűk 105 ezer forint üti a markát.

 

"mirrmurr30" a szelvényét a    fogadóirodában játszotta meg, ahol az új befizetőket 15.000 HUF kezdő bónusszal várják. Részletekért klikk ide!

 

Kattints, tippelj és legyél Te a legjobb!

megosztom