Bajnokok Ligája

Nem fizet rosszul egy Ronaldo-gól a Mestallában

megosztom

Visszatér Spanyolországba Cristiano Ronaldo, ráadásul egyik kedvenc stadionjában lép pályára. A Valencia elleni gólja nem is fizet rosszul.

Jó kis meccsnek ígérkezik a Valencia - Juventus, amelyre a Bajnokok Ligája H-csoportjában kerül sor. Ebben a kvartettben szerepel még a Young Boys és a Manchester United is, vagyis a meccsnek a továbbjutás szempontjából elég komoly tétje lehet.

Ronaldót a BL-miatt akarta nagyon a Juventus, szerda este bizonyíthat / Juventus - facebook

A figyelem középpontjában természetesen Cristiano Ronaldo áll, aki a legutóbbi hat BL-kiírásban gólkirályi (!!) címet szerzett az elitligában, a torinói klubvezetés pedig nem titkoltan azzal a céllal szerződtette a 33 éves klasszist, hogy segítségével végre sikerüljön megnyerni a sorozatot.

CR7 a hétvégén végre átesett a tűzkeresztségen avagy megvannak első juvés góljai is, a Sassoulo elleni bajnokin rögtön kétszer is betalált a kapuba.

Nem kell sasszeműnek lenni ahhoz, hogy az ember lássa, hogy Cristiano Ronaldo mennyire motiváltnak és kivirultnak tűnik, a nyilatkozataiban pedig csupa pozitív üzenet olvasható ki a csapattársakról és a klubról egyaránt.

A krisztusi korban járó portugál egyre inkább megtanulja súlyozni a mérkőzésekre fordított energiáit, ezt láthattuk tavaly is, amikor a bajnokságban szerényebben termelte a gólokat, a BL-ben viszont egyszerűen megállíthatatlan volt.

Persze nincs ebben semmi meglepő, a nagy kaliberű játékosokat nyilván a nagy meccset motiválják.

A Valencia elleni BL-meccs ebbe a kategóriába tartozik, ráadásul a Mestalla Cristiano Ronaldo egyik kedvenc terepe. CR7 spanyolországi pályafutása során hét gólt is szerzett ebben a stadionban, legutóbb januárban lépett ott pályára, akkor két büntetőt is berúgott az első félidőben, nagyban hozzásegítve ezzel csapatát a 4-1-es sikerhez.

Kattints a képre a játékért!

Tekintve, hogy hétvégén átszakadhatott a lelki gát és a Valencia az ellenfél, egyáltalán nem eszement ötlet lövetni egy gólt Ronaldóval.

Az olasz bajnokságban kínált szorzókkal ellentétben ezúttal egészen tisztes oddsot kapunk erre az opcióra, a bet365-nél 1.83-at adnak egy CR7-találatra, de ha például ő nyitná a gólok sorát, akkor közel négyszerezhetünk is.

Szerinted eredményes lesz a portugál?

 

 

 

Gólszerzők - Cristiano Ronaldo    
Első Utolsó Bármikor
3.75 3.75 1.83
[2876459] 2018-09-19 21:00:00 Valencia - Juventusx;
megosztom