Bajnokok Ligája

Lássuk, mire képes CR7 nélkül a Real Madrid

  • varin
megosztom

A spanyol fővárosba a Roma látogat, amely veszélyes ellenfél bár, de talán nem jelenlegi formájában.

Nem véletlenül képezi hétközi BL-kombink alappillérét a Real Madrid Roma elleni győzelme, a címvédő sikere ugyanis szinte készpénznek vehető a gyenge formában lévő olaszok ellen. Julen Lopetegui csapata tehát Cristiano Ronaldo nélkül indulhat meg a címvédés felé vezető úton, és ha a Farkasok elleni találkozó nem is feltétlenül lesz tökéletes értékmérő, azért kíváncsiak vagyunk, mekkora lesz a dominancia.

   
Real Madrid Döntetlen Roma
1.32 5.68 10.66

Lehetne ez egy fokkal érdekesebb mérkőzés is, de Di Francesco csapatának idén nagyon döcög a szekere. A bajnokságban öt ponttal szerénykednek a felsőház küszöbén és a nyári barátságos találkozok alatt sem volt ellenállhatatlan a fővárosi csapat. Javier Pastore kivételével azonban a legjobb római csapat érkezik Madridba, így most megmutathatják, mire is képesek Dzekóék.

[2876560] 2018-09-19 21:00:00 Real Madrid - Romax

"A tavalyi sorozat remekül sikerült. Megérdemelten jutottunk el oda, ameddig sikerült. Reméljük, hogy sikerül megismételni. Ami a bajnokságot illeti, jobb rajtot vártam, de meg kell találnunk a következetességet a teljesítményünket illetően.

A Real Madrid Ronaldo távozásával is nagyon erős csapat maradt, és a számok is ezt mutatják az első meccsek alapján. Sokkal több a vezéregyéniség most, kevesebbet hibáznak, és jobb az összjáték. Zidane valami fantasztikusat csinált, míg Lopetegui a nagyobb szervezettségre összpontosít, ahol a játékosok sokkal közelebb játszanak egymáshoz, és sokkal agresszívebbek" - idézi Di Francesco szavait az asroma.hu.

Kattints a képre a játékért!

A tréner egyébként megnevezte azt a játékost, aki a legjobban illene a csapatába, ez pedig Marco Asensio, aki szerinte aranylabdás játékos lesz egy nap.

A hazai oldalon nincsenek különösebb kérdések, Lopetegui a 4-3-3-nak szavaz bizalmat, és nincs is nagyon oka a neveken sem változtatni a mesternek, így szinte ugyanaz a csapat kezdhet, amely Bilbaóban pontot veszített.

Mi nem várunk túl nagy meglepetést ezen a mérkőzésen, a rómaiak talán jók lehetnek egy gólra, de ezt leszámítva magabiztos hazai sikert prognosztizálunk. A hendikepes Real-siker 1.82-es szorzóval fogadható, ami nem tűnik ördögtől való ötletnek.

[2876560] 2018-09-19 21:00:00 Real Madrid - Romax;
megosztom