Tipp

Köszönjük az irodáknak, hogy underdog a hazai csapat ezen a meccsen!

  • varin
megosztom

Így ugyanis egy parádés oddsot kaphatunk el a szerdai nap olasz meccsén.

Fotó: Digi Sport

Szerdán játsszák le a genovai tragédia következtében elmaradt két mérkőzés egyikét, a Sampdoria a Fiorentinát fogadja hazai pályán. Az egymás mögött helyet foglaló csapatok meccsén a bukmékerek szerint a firenzeiek sikere valószínűbb, ez ugyanakkor több okból is egy elhibázott gondolat szerintem. Ugyanis fogadnál te jó szívvel egy olyan csapat hazai vereségére, amely

  • előbb otthon hármat lőtt a Napolinak, majd idegenben a Frosinonénak?
  • a 2018-as évet figyelembe véve két hazai vereséget számlál hét győzelem és három döntetlen mellett?
  • tavaly 3-1-re győzte le a Fiorentinát hazai pályán?
  • mostani ellenfele 2008 decembere óta kétszer tudott nyerni Genovában nyolc meccsen?

Ugye, hogy nem! Én sem...

Ekképpen pedig igencsak barátságos szorzót kapunk a Samp +0.25-ös ázsiai hendikepjére, amely azt jelentené, még döntetlennel is félnyertes a tippünk és bukni csak akkor tudunk, ha meglepetés születne a Luigi Ferrarisban.

[2846850] 2018-09-19 19:00:00 Sampdoria - Fiorentinax

Ami a két csapat kezdőjét illeti, fontosabb hiányzó egyik oldalon sem lesz, így a hazaiaknál az összesen hat bajnoki gólnál járó Defrel és Quaglariella kezdhet, míg a vendégeknél a szokásos Eysseric-Simeone-Chiesa trió, amely eleddig csak két gólt tudott szerezni.

A vendégek idegenben vélhetően a kevés labdabirtoklásos kontrafutballt preferálják majd, ám ez a taktika Nápolyban sem volt kifizetődő, Pioli fiai nem jelentettek igazán nagy veszélyt a déliekre, így könnyedén ismételten gól nélkül maradhatnak.

Számomra egyértelműen a mérkőzés esélyese a Sampdoria, amely egy tipikus hazai gárda. Bár tény, hogy a Fio sem szégyenkezhet idei eredményei okán és az is tény, hogy talán a Violák kerete valamivel erősebb, ez ellen a Samp ellen hazai pályán akkor sem fogadnék, ha a Barcelona érkezne a Luigi Ferrarisba.

 

A tippre a piacon az     adja a legjobb oddsot, amelynél most 20 ezer forint üdvözlő bónuszban részesülhetsz. Részletek itt!

hatharom.com
Sampdoria +0.25 AHC
Unibet @1.71
[2846850] 2018-09-19 19:00:00 Sampdoria - Fiorentinax;
megosztom