Angol foci

Egy meccs, két gólszerzős tipp a Championshipben

  • varin
megosztom

Nem tudtam választani a Reading és a Norwich támadója között, így mindketten lőjenek egy-egy gólt!

Fotó: Eastern Daily Press

Öt mérkőzés maradt a Championship 8. fordulójából (apropó, köszönjük Maupay-nak a tegnapi gólját), fogadásra érdemesnek pedig első ránézésre a Reading-Norwich tűnik. A Kanáriktól megszokhattuk, hogy góldús, izgalmas, jó meccseket játszanak, ráadásul a két csapat közös történelmében rengeteg a gólparádé, így érdemes volt ezúttal a gólszerzős piacon is körülnézni egy kicsit

2006 óta 13 meccset játszottak, melyeken összesen 46 gól esett, ami 3,53-as gólátlagnak felel meg. Mióta mindketten viszonylag stabilan a Championship tagjai, hat meccsen 4,33 volt az átlag.

Viszont éppen ezen számok okán úgy vélem, bőségesen lehet adok-kapok, így amellett, hogy value-nak tűnik a 2.25 gól felett (   - 1.87), mindkét csapatból választottam egy-egy gólszerzőt a mérkőzésre, és ha bármelyikük betalál, a projektünk már plusszos.

Egy rutinos Championship-gólvadász, Sam Baldock az első, aki támadó létére nem kezdte túl jól a szezont, az első gólra augusztus végéig kellett várni, ám előbb az Aston Villának, majd a Prestonnak is betalált. A formajavulás egyik oka talán az lehet, hogy Paul Clement átállt a 4-1-4-1-es, illetve a 4-2-3-1-es felállásra, ahol Baldock lett az ék. A The Royals az elmúlt években inkább hazai pályán vitézkedett jól, idén azonban még pontot sem szereztek a Madejski Stadium, amit ideje lenne megtörni.

A tippekre a     kínálja a legjobb szorzót, érdemes azonban figyelni a kezdőcsapatokat, hiszen ha nem kezdenének a játékosok, még veszteség nélkül kivehetjük tétünket!

A másik úriember lényegesen ismerősebb lehet számunkra, hiszen nemrég a magyar válogatott kapuját is bevette. Teemu Pukki bejárta már Spanyolországot, Skóciát, Dániát, Németországot és most Angliában szeretné letenni a névjegyét. A támadó térfél bármely posztján bevethető finn talán élete formájában van, utolsó kilenc meccséből ötször betalált úgy, hogy a Preston, a Middlesbrough, a magyar és az észt válogatott ellen is ő jegyezte a győztes találatot. Egyes tervek szerint 4-3-3-ban állnak majd ki a Kanárik, de az elmúlt meccseken a 4-2-3-1 volt a jellemzőbb, ahol az ék Pukki volt. Mindezek szellemében nem tűnik ördögtől valónak, hogy ismét főszerepet vállaljon a jó nevű skandináv.

Gólszerzős fogadások a Reading-Norwichra
Sam Baldock bet365 @3.20
Teemu Pukki bet365 @3.20
[2791420] 2018-09-19 21:00:00 Reading - Norwich Cityx;
megosztom