Tippjáték

100 euróval növeljük a tétet a Vidi meccsén - tippelésre invitálunk Titeket

megosztom

Sokan nem hittek benne, de a magyar bajnok végül főtáblára került Európában! Vajon mikor születik a meccs első gólja?

Az európai kupák selejtezői kudarcokkal tűzdelve indultak hazánk csapatai számára, ám a MOL Vidi a csalódást keltő luxemburgi nyitány után jól állta a sarat. Marko Nikolics fiai többször underdogként győzve egészen a BL küszöbéig jutottak és igaz, hogy végül az utolsó lécet nem sikerült megugraniuk, emelt fővel hullottak alá a második legrangosabb klubfoci sorozatba.

Ennek apropóján a hatharom.com az   -tel karöltve egy kis játékkal teszi még izgalmasabbá az első EL-csoportmeccset:

 

Tippeld meg az alábbi képen alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével, mikor esik az első gól a Vidi-BATE párharcon, és nyerj 100 eurós sportfogadótőkét!

 

20180918161349

A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!
 

2018 szeptember 20. 18:55-ig

 • ha még nincs számlád, regisztrálj az      -re a hatharom.com linkjén!
   
 • Fizess be    -számládra!
   
 • Küldd el nekünk    -azonosítódat az alábbi formon!
   
 • Miután befizettél, jelezd azt felénk az alábbi 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!
   
 • az Unibetre korábban regisztrált felhasználóink is kvalifikálhatnak a nyereményre, amennyiben már elküldték az azonosítójukat és be is fizettek számlájukra
141
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg, mikor esik az első gól a 2018. szeptember 20-i Vidi - BATE találkozón! Tippedet a mérkőzés kezdőrúgásáig (18:55) adhatod meg. A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvének adatait vesszük figyelembe a nyertes tipp megállapításához.*
 
Az a felhasználó nyer, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja az első gól születésének pontos idejét, azaz hogy hányadik percben esik az első találat a meccsen. Amennyiben 0-0-val zárul a mérkőzés, a "nem esik gól" opcióra tippelők közül kerülnek ki a nyertesek.
 
Amennyiben többen is eltalálják a mérkőzés első góljának pontos idejét és mind kvalifikáltak a nyereményre, akkor a 100 euró arányosan szétosztásra kerül.
 
Amennyiben nem érkezik helyes tipp, úgy az időben legközelebb eső tippek között dől el a nyeremény sorsa. Amennyiben például a 34. percben esik az első gól, és érkeznek tippek a 33. és a 35. percre is, úgy mindkét időpontra érkező tippek azonos eséllyel vesznek részt a játékban. A nyeremények garantáltan kiosztásra kerülnek!
 
A játékban bármely regisztrált felhasználó részt vehet, azonban csak az jogosult a nyereményre, aki a     regisztrációját a hatharom.com linkjén keresztül hozza létre, azonosítóját a mérkőzés kezdetéig megadja, valamint 2018. szeptember 20. 18.55-ig befizet a     számlájára.**
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
*Amennyiben például 24 perc 23 másodperc elteltével esik az első találat, úgy a 25. perc a helyes megoldás. **Ha a legjobban tippelő nem jogosult a nyereményre, az időben következő legjobban tippelő játékos kapja a nyereményt, amennyiben minden kvalifikációs feltételnek megfelel.

Ha nincs még    -regisztrációd, kattints ide, és markold fel a 20 000 forint kezdőbónuszt!

 

[2877416] 2018-09-20 18:55:00 Videoton FC - BATE Borisovx;
megosztom