Bajnokok Ligája

Szinte fogadhatatlan a Barca-meccs, de találtunk játszható tippet

  • ivan
megosztom

A szorzók alapján az egyik legsimább meccsre kerülhet sor a Nou Campban, a Barca vendége a holland PSV lesz.

A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulós párharcának résztvevőiben az a közös, hogy egyaránt hibátlan teljesítménnyel vezetik a saját bajnokságukat. A Barca 4/4-es, a PSV 5/5-ös mutatóval áll, vagyis a szezonstart kiválóan sikerült, az önbizalom terén ezért nem lehet probléma.

Hiába azonban a PSV szép mutatója, a bukmékerek nem nagyon veszik komolyan, hiszen a katalánok győzelme 1.10-es átlagszorzón fogadható, míg az X2 az    -en például a nyolcas oddsot súrolja.

[2876497] 2018-09-18 18:55:00 Barcelona - PSV Eindhovenx

A várható kezdőcsapatokat illetően túl sok meglepetést nem találunk, a Barcánál továbbra is minden kulcsember egészséges, míg a hollandoknak ugyan van három sérültjük, de ezen a játékosok már hetek óta maródiak.

A Barcelona a legutolsó 11 BL-szezonban véghez vitte azt a bravúrt, hogy mindig megnyerte a csoportját. Az erőviszonyok alapján erre most is megvan minden esélye, ugyanakkor a Tottenham tavaly például beelőzte a Real Madridot, az Inter pedig igazi sötét lónak számít ebben a csoportban, így hazai pályán nem igazán hibázhatnak Messiék.

Kattints a képre a játékért!

Apropó Messi, a katalánok ásza szinte napra pontosan 18 éve került Barcelonába, ahol a történelem egyik legjobbjává nőtte ki magát. A BL amúgy is nyújthat némi extramotivációt az argentin számára, így könnyen elképzelhető, hogy góllal ünnepli majd ezt az évfordulót.

Túl sokat mondjuk ezzel az opcióval nem kereshetünk, hiszen egészen elképesztő, 1.25-ös szorzót kínálnak ezen a meccsen egy Messi-találatra.

 

Akkor mégis mire éri meg fogadni?

A bukmékerek a számok alapján egészen pazar találkozóra és nagyon magabiztos hazai sikerre számolnak, hiszen a Barca 2,5 gólos hendikepet kapott,  a gólok számára pedig 4-es ázsiai határt húztak meg.

Ennek oka nyilván a Barca hazai mérlege a BL-ben valamint a PSV támadófelfogása. Kérdés azonban, hogy az eindhoveniek bevállalják-e, hogy kitartanak a saját játékuk mellett vagy inkább igazodva az ellenfélhez ezúttal egy zártabb rendszert választanak.

Egyik verzió sem elképzelhetetlen, de a szakportálok legtöbbje egy 4-2-3-1-es felállást vizionál, vagyis a középpályán azért megerősítik az állásaikat.

A játék képe vélhetően a "szokásos" lesz, a Barcelona hatalmas labdabirtoklási fölényével folyamatosan nyomás alatt tartja az ellenfelet, a kiváló képességű támadójátékosok pedig keresni fogják az egy az egy elleni játékokat.

Az egyik ilyen játékos Phillippe Coutinho, aki most fog először pályára lépni Barca-focistaként a BL-ben. A brazil tavaly még a liverpoolos szerepvállalása miatt kihagyta az elitligát, viszont mára abszolút a csapat egyik húzóembere, hétvégén csak egy félidőt játszott, így akár meg is kísérelhetünk vele gólt lövetni 1.80-as szorzóért.

   fogadáskészítőjével készítettünk egy kombót, amely alapján hazait, egy Messi-gólt és kevesebb, mint hat gól a tippünk. 

Némi apróval pedig szerintünk a büntetőre is érdemes lehet fogadni.

 

Mit gondoltok?  

 

 

 

 

  • Bet Builder: Barcelona nyer + nem lesz 6 gól + Messi gólt szerez @1.80
     
  • Lesz büntető a mérkőzésen? - Igen@3.00
[2876497] 2018-09-18 18:55:00 Barcelona - PSV Eindhovenx;
megosztom