Bajnokok Ligája

A nullára nyeretéssel kaszálhatunk ezen a héten?

  • varin
megosztom

A Bajnokok Ligája korai stádiumában sok lehet még a sima mérkőzés a hatalmas erőkülönbség miatt.

Egész jó kis mérkőzésekkel veszi kezdetét a Bajnokok Ligája, hiszen például egy Liverpool-PSG, egy Inter-Tottenham vagy Real Madrid-Roma beillene még egy negyeddöntőnek is, de ahogyan azt megszokhattuk, a sorozat korai szakaszában sok az egyértelmű meccs is. Ezek közül szemezgettünk most, olyan találkozókat kiválasztva, ahol akár kiütés vagy nullára verés is elképzelhető.

Kedd

Barcelona-PSV

Az elmúlt években nem sok vizet zavart az európai kupaszíntéren a PSV, tavaly például az Európa Liga selejtezőjének harmadik köréből pottyantak ki. Noha a bajnokságot igen meggyőzően kezdték, azért a Barcelona nem éppen egy Willem II vagy egy Zwolle. A hollandok azért elég gyakran felejtenek el gólt szerezni idegenben, a legutóbbi két spanyolországi kirándulásukon például nem szereztek gólt. Ezzel szemben a Barca statisztikái a csoportmeccseket illetően szenzációsak, az elmúlt két év hat meccsén csak az Olimpiakosz tudta mattolni őket egyszer, de a Manchester City és a Juventus is gól nélkül maradt a Camp Noúban.

Barcelona 0-ra nyer bet365 @1.80
Barcelona -2.5 bet365 @2.01

Internazionale-Tottenham

Bátor vállalás, de a Tottenham favoritként utazik Milánóba. Mindkét csapat fájdalmas hazai vereségen van túl, ám amíg a Tottenham a világ egyik legjobb formájában lévő csapata, a Liverpool ellen maradt otthon, addig az Interen az újonc Parma babrált ki. A két csapat közül jelenleg egyértelműen az angol a jobb, több rutinnal és jobb játékosokkal is rendelkeznek, így nem lennénk sokkolva, ha végül a Spurs sikerét hozná a 90 perc.

Tottenham 0-ra nyer bet365 @5.00
Tottenham -1.25 Unibet @6.10
2018-09-18;42

Szerda

Ajax-AEK Athén

Ki tudna jobban nyilatkozni az AEK Athén erősségéről, mint mi, magyarok. A görög bajnok elég feledhető játékkal, némi szerencsével ütötte ki a Vidit a BL-ből, hogy aztán a csoportkörben sok vizet aligha zavarjanak majd. Az Athén az utolsó kilenc idegenbeli kupameccséből hatot lőtt gól nélkül hozott le, amire most is jó esély van Amszterdamban. A hollandok hazai pályán eddig 15-2-es gólkülönbséggel büszkélkedhetnek, így várhatóan nem az Athén ellen botlanak majd el a továbbjutás felé vezető úton.

Ajax 0-ra nyer bet365 @2.10
Ajax -1.5 Unibet @2.08

Young Boys-Manchester United

A Young Boys nem nevezhető számottevő csapatnak ezen a szinten, a Dinamo kiverése szép tett, de a két győzelemből érkező, magát összekapó MU ellen kevesek lesznek. Valószínűleg nem rendeznek majd gólgálát Pogbáék Svájcban, de egy 1-0-ra vagy 2-0-ra jók lehetnek

Manchester United 0-ra nyer bet365 @3.00
2018-09-19;42
megosztom