Tipp

BL helyett Angliából vadásztunk mára gólszerzős fogadást

  • varin
megosztom

Tovább üthetjük a vasat, ami a jó formában lévő gólszerzős tippeket illeti, ezúttal Angliába látogatunk a profitért.

Szerencsére igen jól rajtot vettek idén a gólszerzős fogadások, több szép fogást is összehoztunk az elmúlt néhány napban. A legszebb talán a pénteki Nice-Rennes meccsen volt Saint-Maximin gólja, aki 42 egység profitot szállított a Logibeten, de hétfő este Danny Ings is tette a dolgát háromszoros oddsért. Kedd estére a BL helyett most az angol másodosztályból vadásztam egy tippet.

Neal Maupay esetében persze nem kell meglepődni, hogy gólt várok tőle, hiszen nemrég a gólkirályi címét is kiajánlottam 8-szoros oddsért és eddig ezt a bizalmat maximálisan meg is hálálta a francia játékos, akinek szorzója már csak 4.50.

Fotó: Arcticterntalk

A mai este jó lehetőség, hogy a 22 éves tehetség tovább gyarapítsa góljai számát, hiszen a Brentford ellenfele az az Ipswich Town lesz, amely sereghajtó a Championshipben és eddig a nem túl nehéz sorsolás ellenére sem tudtak egy győzelmet sem összehozni. A Traktorosok továbbra is sérültekkel és hiányzókkal kell megküzdjenek, így például az egyik középhátvéd, Toto Nsiala sem játszhat, Paul Hurst mester legnagyobb bánatára.

A Brentford viszont eddig parádésan szerepel, hét forduló után csak két csapat lőtt náluk több gólt és jó eséllyel megcsíphetik az első hat hely valamelyikét. A jó szereplés persze elsődlegesen Maupay-nak köszönhető, aki öt meccsen eddig hétszer volt eredményes és három gólpasszt is adott.

A játékos két meccset eltiltás miatt ki kellett hagyjon, a Villa ellen ugyan észrevétlen maradt, hogy megtaposta John McGinnt, ám utólag elmeszelték, de a Brentford nélküle is tudott három pontot szerezni két meccsen. A visszatérés aztán remekül sikerült, a Wigan ellen duplázott, így kijelenthető, olyan nagyon nem viselte meg az eltiltás.

A Brentford a szokásos 4-2-3-1-es felállással játszik majd, ahol Maupay lesz az ék. Egyértelmű esélyese a meccsnek a vendég gárda és noha benne van egy döntetlen is akár, valószínűleg gólokat látunk majd bőven, és ha gólok, akkor minden alapunk megvan arra, hogy bízzunk a francia srácban.

Regisztrálj a    -re a 15 ezer forintos bónuszért!

hatharom.com
Neal Maupay gólt szerez bet365 @2.50
Neal Maupay szerzi a Brentford első gólját bet365 @3.40
[2791415] 2018-09-18 20:45:00 Ipswich Town - Brentfordx;
megosztom