NFL

Kihasználnánk a Seattle meggyengült védelmét - nagytétes tippel támadunk

megosztom

Újabb kulcsjátékosát veszítette el a 2013-as bajnok, így pedig egyértelműen a Chicago számít a meccs favoritjának.

Az első fordulóhoz hasonlóan ismét egy nyertes kombi után várjuk a Monday Night Footballt, amelynek két főszereplője ezúttal a Chicgao Bears és a Seattle Seahawks lesz. Bár még csak a második héten járunk, de mindkét csapatnak kulcsfontosságú ez a meccs, miután vereséggel kezdték a szezont, azt pedig tudjuk jól, hogy az NFL-ben nem jó ómen a 0-2-s rajt. Három éve a Seattle 26-0-val mészárolta le a Bearst, azonban azóta változott az erőviszony és most a chicagói gárda -4.5 pontos favoritként várja a meccset.

Jordan Howard lehet az est egyik főszereplője. - Fotó: NFL

Noha a Macik még messze nem számítanak Super Bowl-esélyes csapatnak, ám jó úton haladnak az építkezésben, míg a Seahawks olyannyira meggyengült, hogy jelenleg a liga legrosszabb csapatai közé tartozik. Ugyan Seattle-ben Russell Wilson személyében még mindig egy klasszis irányító vezeti az offense-t, viszont egy pocsék fal dolgozik előtte és a minőségi célpontokból sem nagyon válogathat. Azt is írhatnánk, hogy Wilson magára maradt.

De ami még nagyobb probléma Seattle-ben, hogy a híres védelem most már teljesen atomjaira hullott szét.

Néhány éve még mindenki rettegett a Legion of Boomtól, az idei szezonban viszont könnyedén előfordulhat, hogy a Seattle védelme hozza majd az egyik leggyengébb számokat. A nyitóhét után az utolsó előtti helyre voltak jók, miután 470 yardot nyeltek be a Denver ellen. Sem futás, sem pedig passz ellen nem tudtak hatékonyan fellépni. A Seattle védelmét az ág is húzza, hiszen azok után, hogy K.J Wright térdsérülés miatt kidőlt, a Broncos ellen megsérült Bobby Wagner is, így két elit LB került a partvonalra.

A meggyengült Seahawks védelem ellen főszereplő lehet a chicagói futó, Jordan Howard, aki az első héten is remekül játszott. Howard 15 cipelésből 82 yarddal terhelte meg a Green Bay védelmét, ami 5.5-ös átlagnak felel meg. Most akár a 100 yard is összejöhet a 23 éves runningbacknek, hiszen a denveri futók is 70+ yarddal zárták a Seattle elleni meccset, Wagner kiesésével pedig tovább gyengült a vendégek futás elleni védekezése. 

Attól sem nagyon kell félni, hogy Howard nem kap elég labdát, ugyanis Mitchell Trubisky nem egy elit irányító, szóval kelleni fognak a jó futások. Minden jel arra mutat, hogy erős meccse lesz a chicagói RB-nek, tehát akár komolyabb téttel is megjátszható ez a tipp.

Chicago Bears-Seattle Seahawks
hatharom.com
Játékos összesített rush yardjai - Jordan Howard 74.5 felett
1.80 @    
Fogadási határidő: kedd, 02:15
megosztom