Tippjáték

Indul a BL-Tippliga fordulónként 120 euró nyereménnyel!

megosztom

A Hathárom közkívánatra útjára indítja BL-játékát, amelynek keretében minden fordulóban nyerhetnek a legjobban tippelők.

Kedden útjára indul a világ legelitebb klubfutballsorozatának, az UEFA Bajnokok Ligájának 2018/19-es csoportköre. 32 csapat kezdi meg a küzdelmet a hőn áhított trófea felé vezető úton, amelyet 2019 június elsején az Atlético Madrid Stadionjában, a Wanda Metropolitanóban adnak majd át majd a győztesnek. A lebonyolítás tekintetében sok minden nem változott, bár például a kezdőrúgás pontos idején egy kicsit módosított az UEFA. 

Újoncokat is köszönthetünk a főtáblán, a Young Boys, Hoffenheim és Crvena zvezda csapatai először kerültek be a legjobb 32 közé - velük együtt összesen eddig 140 egyesületnek sikerült ez bravúr.

Kattints a képre és játssz!
Na, de térjünk rá a lényegre, hiszen az érdekességekkel, valamint persze a meccsekkel is rengeteg külön cikkben foglalkozunk majd, most azonban elérkezett az idő egy kis játékra

Örömmel jelentjük, hogy a hatharom.com új partnerével, a   -tel karöltve elindítja a BL-Tippligát!

Hűséges olvasónk már ismerik az effajta játékokat, most azonban nem hosszú heteken át tartó vetélkedésről lesz szó, ugyanis minden egyes forduló után nyeremények kerülnek kiosztásra! Nem is olyan rég volt egy hasonló ligánk, amellyel a BL- és EL-pótselejtezőket céloztuk meg, az igazi küzdelem azonban most kezdődik csak el.

Nézzük, mik a legfontosabb tudnivalók a BL-játékkal kapcsolatban.

 • A versenybe a 2018. szeptember 18-19. között a Bajnokok Ligája első csoportkörének keretében megrendezésre kerülő futball mérkőzésekre (összesen 16) leadott, az alább felsorolt fogadási típusban megjátszott tippek számítanak bele.
   
 • Kvalifikáló fogadási típus: Végeredmény (első félidő, második félidő és teljes játékidő eredményeire leadott fogadás egyaránt kvalifikál)
   
 • A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
   
 • A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap. Az egyenleg minuszba is kerülhet.
   
 • A cél minél több pontot összegyűjteni a BL első csoportkörének mérkőzéseire leadott tippekkel.

 

A későbbi kellemetlenségek miatt NAGYON FONTOS, hogy minden résztvevő a játék aloldalán, a versenyinformáció alatt található 'Részletek' fül alatt minden részletet alaposan elolvasson!

A játékban bárki részt vehet, a nyereményekre való kvalifikáció egyik feltétele pedig a      fogadóirodában való regisztráció és befizetés a verseny ideje alatt.

Az azonosítóját minden nyereményt igénylő résztvevőnek el kell küldenie az alábbi formon, így tudja visszaigazolni a fogadóiroda, hogy jogosult valaki a nyereményre: 

425

A játék díjazása a következő:

 • 1. hely - 50€
 • 2. hely - 30€
 • 3. hely - 20€

 

Bónusz: a legmagasabb szorzójú tippet behúzó játékos 20€-s különdíjban részesül! Játékra fel!
megosztom