Bónusz

Így húzd le a Bet365 ingyen fogadási bónuszát!

megosztom

Ingyenes fogadási lehetőséget kínál a Bet365 a Liverpool-PSG derbire. Íme a legjobb ötletek.

Kedden este elkezdődik a Bajnokok Ligája 2018/19-es szezonjának csoportköre, ez pedig egy olyan remek alkalom, amelyet a     fogadóiroda egy kiváló bónusszal tesz még élvezetesebbé. Lássuk, hogyan használhatod ki a legjobban a bónuszt a Liverpool-PSG derbire.

Egyes számlákon akár 50€ bónuszt is ad a Bet365, ami már egy olyan Free Bet lehetőség, amelyet óriási vétek lenne elszalasztani.

A bónusz legfontosabb feltétele, hogy még a mérkőzés megkezdése előtt tegyél egy fogadást a találkozóra, amelyet később nem módosíthatsz és nem is cashoutolhatsz belőle. A bónusz összege maximum 50€ lehet. A pre-match fogadás megtételét követően élőben jóváíródik egy Free Bet bónusz, amellyel egy ingyenes fogadást tehetsz a 90 perc alatt. Mivel a bónusz Free Bet, ezért csak a tiszta nyereményt kapod meg, a feltett tétet nem. További részleteket a szabályzatban olvashatsz.

Amit a Free Bet fogadásból nyersz, feltétel nélkül rögtön vissza is utalhatod.

De mire érdemes fogadni?

Ha biztosra akarsz menni, a mérkőzés előtt megfogadod, hogy lesz legalább egy gól a meccsen, élőben pedig a döntetlenre teszed a pénzed. Ekkor bármi történik, nem veszítesz egy forintot sem, ha viszont a mérkőzés döntetlennel ér véget, biztosan nyersz egy szép összeget, különösen, ha nem 0-0 az eredmény.

Fotó: Sky Sports

Ha kicsit jobban kockáztatni akarsz, érdemes lehet körülnézni a gólos piacon. Mindkét csapat remek formában van, így meccs előtt 2.10-es oddsért jó ötletnek tűnik a 3.5 gól felett, de három liverpooli gólra például 3.40-es szorzót fizetnek, míg ha úgy esik három gól, hogy mindkét fél betalál, 1.66-os szorzó ütheti a markodat.

Ami az élő fogadást illeti, nem kell sietned a Free Bet felhasználásával, akár a 85. percben is megjátszhatod még, hogy lesz gól a meccsen vagy éppen azt, hogy ki szerzi a következő gólt. Nem hajt a tatár, a bónuszt bármikor elfogadhatod, de nem érdemes túl sokáig várni, hiszen az idő előrehaladtával egyre kevesebb piac marad nyitva.

Nem érdemes tehát kihagyni ezt a remek ajánlatot, amelyet a     nyújt a keddi mérkőzéshez. Ha pedig még nincsen számlád az irodánál, itt nyithatsz egyet, ami a 15 ezer forint kezdő bónusz tükrében különösen megéri.

Te mire fogod elhasználni a bónuszt és mi lesz a mérkőzés előtti fogadásod?

[2876511] 2018-09-18 21:00:00 Liverpool - Paris Saint Germainx;
megosztom