NB II

Ha vasárnap, akkor bátor kombi a magyar másodosztályból

  • varin
megosztom

Mindhárom újonc szerepel szelvényeinken vasárnap. Négyszeres pénz reményében indulunk harcba.

Hét forduló elteltével nem lettünk sokkal okosabbak az NB II-ben, igen kiegyenlített a bajnokság. A Merkantil Bank Ligát jelenleg a feljutásra aligha törő Soroksár vezeti és meglepő módon eddig egyik feljutásra esélyes gárda sem magaslik ki. Lássuk, milyen meccsek lesznek a nyolcadik fordulóban.

Újoncok találkoznak egymással Monoron, ám eddig a helyi csapat, sem pedig a Tiszakécske nem mutatott igazán sokat abból, hogy miért is jutottak fel a másodosztályba. Mindazonáltal a monoriak igen gólgazdag mérkőzéseket játszanak, támadójátékukkal nincs probléma. A több mint hármas gólátlag és az a statisztika, hogy minden mérkőzésen betaláltak, nagyon szépen cseng, de most már a pontokat is el kell kezdeniük gyűjtögetni.

Hasonló a helyzet a másik oldalon is, a javuló forma bizakodásra adhat okot, hiszen két kiütéses vereséget követően öt meccsen hat pontot is szerzett a Duna Aszfalt, ám ha reálisan a csapat erősségét nézzük, a Tiszakécskétől bravúr lenne a bennmaradás.

Overes meccsnek néz ki nagyon, hiszen igazán egyik félnek sem lenne jó  döntetlen, de kiindulva a Monor bátor támadójátékából, talán erre van a legkisebb esély. Így mi várunk legalább három gólt a III. ker. TVE pályáján.

Ha van csapat, amelynek jól jött a szünet, az a Vasas és ha van csapat, amelynek rosszul, az a Kaposvár. A két gárd teljesen ellentétes utat járt be eddig, a bajnokesélyes három győzelem után négyszer remizett, míg a Rákóczi három nyeretlen meccs után négy győzelmet húzott be úgy, hogy tíz gólt is lőttek. A mérkőzést megelőzően Kis Károly, a fővárosiak szakvezetője elmondta, csak a győzelem jöhet szóba, semmi más.

"Mindenképp szeretnénk javítani a mérlegünkön, egyértelműen a három pont megszerzése a célunk. A Kaposvár az utolsó négy meccsét megnyerte, a kezdeti nehézségek után nagyon jól összeálltak. Masszív, egységes csapat, a rögzített helyzetek után rendkívül veszélyesek, agresszívan futballoznak és rendelkeznek gyors játékosokkal. Nem véletlen a jó helyezésük a bajnokságban" - idézi a vasasfc.hu a mestert.

Habár az összerázódott, szoros mezőny miatt nem kell kétségbe esniük az angyalföldieknek, hogy még csak az ötödik helyen állnak, azért egy Kaposvár elleni siker nagyon sokat jelentene mind a tabella, mind az önbizalom szempontjából.

hatharom.com
Monor-Tiszakécske 2.5 gól felett
Vasas-Kaposvár Vasas
bet365 @3.86
Fogadási határidő: 16:00
2018-09-16;9117

 

megosztom