Olasz foci

6.50-szeres szorzóért találtunk tippet a forduló rangadóján

  • varin
megosztom

Szombat este a Napoli a Fiorentinát látja vendégül. Garantált a gólparádé és a paprikás hangulat?

Nem hemzseg rangadóktól a Serie A 4. fordulója, a sztárcsapatoknak egyaránt könnyű dolga lehet hétvégén. A bajnokságot hibátlanul kezdő Fiorentina és az előző körben nagyot botló Napoli azonban egymással találkozik Dél-Olaszországban, ez pedig egy igen pikáns, feszült 90 percet hozhat.

Fotó: Egypt Today

Hiába áll ugyanis három meccset követően hat ponttal a Napoli, Carlo Ancelotti csapata egyelőre nem azt hozza, amit elvárnak a szurkolók. Nem is elsősorban a Sampdoria elleni vereséggel van a gond, hiszen ilyen sorsolással a hat egység elfogadható, de problémás lehet a déliek számára, hogy eddig bizony minden meccsen ők kapták az első gólt, nehéz helyzetbe sodorva magukat. Marek Hamsík is ezt emelte ki a sajtótájékoztatón, amelyen azt is megosztotta az újságírókkal, hogy a mester kérésére lényegesen defenzívebb szerepkörben futballozik, mint korábban.

Az ajánlott tippünk kizárólag a    Bet Builder funkciójával érhető el!

Túl nagy változás persze nem várható a Napoli megszokott 4-3-3-as hadrendjében, a három támadó ismételten Callejón, Milik és Insigne lesz.

Ami a másik oldalt illeti, Stefano Pioli együttese remekül kezdett, a hat pont pedig úgy is elismerést érdemel, hogy ellenfeleik a hátsó régióból kerültek ki. A Violák 4-3-3-ja nagyon jól működik, Simeone és Chiesa rendkívül tehetséges duót alkot, amely jól mutatja, a jövő csapatát építik Firenzében.

Amellett, hogy gólgazdag mérkőzés lesz, várhatóan feszültségtől sem lesz mentes, hiszen a két gárda rendre paprikás randevúkat hoz össze, az utolsó öt meccsükön például 38 lap volt, ami 7,6-os átlagnak felel meg.

Két igen gólképes csapat meccsén value ötletnek tűnik fogadni a találatokra, ám ha a     Bet Builderjével ezt kicsit még megfűszerezzük a lapokkal, máris egy remek oddsot kaphatunk.

hatharom.com
Bet Builder: 2 gól felett + Mindkét csapat szerez gólt + 5 lap felett
bet365 @6.50
[2846877] 2018-09-15 18:00:00 SSC Napoli - Fiorentinax;
megosztom