Tipp

Ronaldo és a többiek - íme a legjobb hétvégi gólszerzős fogadások!

  • varin
megosztom

Papírforma és bátor tippekkel is próbálkozunk - öt hétvégi gólszerzős fogadás.

Hétvégén folytatódik a topfoci, szenzációs mérkőzésekkel hagyjuk magunk mögött a válogatott szünetet. Igyekeztem most több bajnokságból is levadászni egy-egy value gólszerzős fogadást, vegyítve kicsit a biztonsági tippeket a bátor, nagy szorzójú próbálkozásokkal. Íme tehát a legjobb gólszerzős fogadások hétvégére.

 

  • Cristian Ronaldo (Juventus)

Lassacskán kezd kínos lenni CR7 gólínsége a Juvénál, hétvégén azonban most már tényleg megszülethet az első találata. Az Öreg Hölgy vendége ugyanis az a Sassuolo lesz, amely tökéletesen alkalmas a gát átszakítására, a déliek ugyanis bátor, támadó futballt játszanak idén, ráadásul amúgy sem szokásuk bekkelni a nagyok ellen sem. Legutóbb például egy 5-3-as parádét hoztak össze a Genoa ellen, de a három meccsükön eddig 8-5-ös a gólkülönbségük, ami szintén azt jelzi, érdemes idén a zöld-feketék meccseit nézni. Habár az éllovas a második helyezettet látja vendégül, a Juve statisztikái igen erősek a Sassuolo ellen, az utolsó négy meccset például 15 lőtt góllal húzták be a Zebrák. Természetesen nem túl magas a CR7-gól szorzója, de a majdnem 1.50-es odds nem olyan rossz, ha pedig bátorkodunk kétszer is gólt lövetni Ronival, már lényegesen zsírosabb összeget tehetünk zsebre.

 

  • Mason Mount (Derby County)

Továbbra is projekt nálam a Rotherham folyamatos veretése, habár az újonc hazai pályán eddig nem vallott igazán nagy kudarcot, hiszen két győzelem mellé egy vereséget gyűjtött be. Most azonban nem egy Millwall vagy Ipswich érkezik hozzájuk, hanem a feljutásra törő Derby County, amely az utolsó négy meccsét tíz lőtt góllal nyerte meg. A Kosok támadósora nagyon erős, Waghorn, Lawrence, Jozefzoon és Mount neve is jól cseng. Mi most utóbbi játékosra adjuk voksunkat, aki utolsó kilenc meccsén hat gólt is szerzett, ráadásul stabil alapember a Countyban, idén csak 16 percig nem volt a pályán. A Chelsea kötelékébe tartozó szélsővel már korábban is próbáltunk gólt lövetni, ám most, a liga leggyengébb csapata ellen összejöhet a találat. A két fogadóiroda közül a    -nél ugyan magasabb az odds, de ha itt tesszük meg fogadásunkat, figyeljünk arra, hogy Mount kezdjen, mert ha csereként beállva nem szerez gólt, a fogadásunk vesztes.

Fotó: Medium

 

  • Gabriel Jesus (Manchester City)

Eddig pontosan azt hozza mind a Manchester City, mind pedig a Fulham, amelyet vártunk tőlük. Egy botlástól eltekintve a bajnok hozza a mérkőzéseit, méghozzá nem is kevés lőtt góllal, az újonc pedig a Championshipben is látott támadófutballal szórakoztatja közönségét, eddig nem is eredménytelenül. A bukmékerek éppen emiatt 3.75-ön húzták meg az egál line-t a gólok tekintetében, vagyis ők is egy jó kis adok-kapokra számítanak a csapatok között. Logikus döntés lehetne a korábban triplázó Sergio Agüeróval lövetni egy gólt, ám az ő szorzója alacsony, így inkább Gabriel Jesus-t válasszuk ki erre a mérkőzésre. Sterling sérülése miatt a brazilnak vélhetően nagyon szerep jut majd a kapu előtt és ha ezúttal nem csak 20-30 percet tölt majd a pályán, jó eséllyel beveszi a londoniak kapuját. Az odds is egészen korrekt az    -nél, ráadásul ha Jesus mégsem kezd, a feltett tétünk visszajár.

 

  • Gylfi Sigurdsson (Everton)

Nemrég írtunk arról, milyen problémák is vannak az Evertonnál, a fél csapat hiányozni fog a West Ham United ellen. A kezdő ék így minden bizonnyal az a Cenk Tosun lesz, akinek idén meggyűlt ugyan a baja a góllövéssel, de a bizalom irányában továbbra is töretlen. A török mögött Bernard, Sigurdsson és Lookman helyezkedhet majd, ám sem a brazil, sem a fiatal angol nem az a gólgyáros alkat. Sigurdssonnak elég jó a szorzója, ráadásul kivételes rúgótechnikája okán ő vállalja a szabadrúgásokat és a büntetőket is, így ha gólt szerez hétvégén a liverpooli csapat, akkor Sigurdsson esélyes lehet.

 

  • Adama Traoré (Wolverhampton)

A végére pedig egy bátor vállalás, Adama Traoré 5.50-es szorzója azonban kihagyhatatlannak tűnik. A Wolverhamptonnál Cavaleiro sérüléssel bajlódik, így a 22 éves spanyol kezdhet a jobb szárnyon. Habár Traorénak nem elsődlegesen a góllövés a feladata, legutóbb nyerő cserének bizonyult a West Ham United ellen, hiszen a 91. percben ő szerezte a győztes gólt. Most kezdőként, ilyen oddson szinte muszáj tennünk rá némi aprót.

hatharom.com
Játékos Mérkőzés Odds Fogadóiroda Tét
Cristiano Ronaldo Juventus-Sassuolo 1.49     4/10
Mason Mount Rotherham-Derby County 4.00     1/10
Gabriel Jesus Manchester City-Fulham 1.70     2/10
Gylfi Sigurdsson Everton-West Ham 4.10     1/10
Adama Traoré Wolverhampton-Burnley 5.50     2/10
megosztom