Tv-műsor

Neked sincs Spílered? Így tudod nézni Messiék rangadóját!

megosztom

Noha a hétvégén a Spíler TV 1-en már látható lesz egy-két spanyol bajnoki, sok háztartásban még azt sem lehet fogni.

Mutatjuk, hogy nézheted Messit a hétvégén. - Fotó: Archív

Az első komolyabb mérkőzésére készül Lionel Messi és a Barcelona az idei spanyol pontvadászatban, hiszen a katalán sztárcsapat a Real Sociedad vendége lesz szombaton. Biztos, hogy sokan kíváncsiak lennének a mérkőzésre TV-n keresztül, azonban a Spíler TV 2 továbbra is csak a Tarr Kft kínálatában elérhető.

Ennek hatására a Spíler TV 1 műsorára tűzte a főbb spanyol bajnoki mérkőzéseket, azonban a TV 2 csoport sportcsatornái a piacvezető DIGI-nél egyáltalán nem érhetők el. A másik két riválisnál, a Telekomnál és a UPC-nél ugyan a Spíler TV 1 fogható, de a 2 nem.

Ha DIGI-s vagy és imádod Messit, íme a megoldás:

Aki szeretné élőben, jó minőségben nézni kedvencét, megszakítások, felugró reklámok, idegesítő kommentátorok és szakkommentátorok nélkül, annak csak regisztrálnia kell a      vagy az       fogadóirodába, be kell fizetnie egy minimális összeget, s élete végéig nézheti a spanyol bajnokság közvetítéseit számítógépen, okos telefonon, táblagépen vagy akár televízón keresztül is. Ja, és a befizetésekhez most bizonyos bónuszok is dukálnak, íme:

Zsebeld be a bónuszokat!
  • A    -nél 100 százalékos befizetési bónuszt lehet igénybe venni, egészen 15 000 forintig!
 
  •  Az  e-n akár 20 000 forintos kockázatmentes fogadást is köthetsz!
[2844487] 2018-09-15 16:15:00 Real Sociedad - Barcelonax;
megosztom