Sportfogadás

Ingyenes tippek a Logibet vezető tippmestereitől

Hétvégére a Logibet legjobb három tippmestere is ingyenes tippeket adott.

Nagyüzem lesz hétvégén Európa futballpályáin, a szurkolók már tűkön ülve várták a pauza végét. Ugyan a sportfogadóknak a Nemzetek Ligája is kiváló terep volt a kaszálásra (ahogyan ezt meg is tették többen is), de mégis csak az öreg kontinens bajnokságai szolgáltatják az igazi választékot. A Logibet-en márpedig most ingyenes tippekkel fűszerezhetjük meg hétvégénket.

Szombatra ugyanis a Logibet vezető három tippmestere, varin, Tomihmv és mr.blonde is ingyenes tippel készült, amelyet regisztráció után bárki megtekinthet. A paletta is igen változatos, hiszen varin az NB I-ből, Tomihmv a Premier League-ből, mr.blonde pedig a horvát élvonalból vadászott magának tippet, amelyekhez természetesen indoklás is tartozik.

Varin és Onlyvape eddig szeptemberben együtt közel 110 egység profitot szállították már előfizetőiknek.

Természetesen ezen kívül is igen bőséges a menü partneroldalunkon, varin brazil tippekkel, focival és amerikaifutballal várja a hétvégét, Tomihmv-nek három, mr.blonde-nak két tippje van a hétvégére, de parádézó seniorunk, onlyvape és aprod1 sem hagy minket unatkozni a hét utolsó napjain.

Csatlakozz továbbra is 19 euróért a Logibethez, amely összegért egy hónapig minden tippmester minden tippjét megkaphatod!

Hétvégi ingyenes tippek a Logibeten
Tippmester Szint Mérkőzés Tipp
varin Master Honvéd-Ferencváros Logibet
Tomhimv Master Newcastle-Arsenal Logibet
mr.blonde Master Hajduk Split-Rudes Logibet
stylist Junior Newcastle-Arsenal Logibet

Csatlakozz a Logibethez és részesülj a profitözönből!