Darts

Borítja a papírformát a veterán angol?

  • Cesc18
megosztom

Jó pénzt nyerhetünk, ha Steve Beaton elkalapálja az utóbbi European Tour-versenyeken gyengén muzsikáló hollandot.

A European Tour mérkőzései a   fogadóirodában élőben követhetőek. Ehhez nem kell mást tenni, mint ide kattintva regisztrálni és eszközölni egy minimum befizetést. 

Pénteken 16 mérkőzéssel a programban kezdetét veszi az International Darts Open, amely a European Tour-sorozat 12. állomása.

Magyar érdekeltség is lesz a tornán, méghozzá a csapat-világbajnokságot is megjárt Kovács Patrik révén. A magyar tehetség továbbjutására ötszörös pénz körül fizetnek az irodák, ami nagyjából reálisnak mondható, hiszen Steve Lennon az idei ET-rangsorban a top 20-ban helyezkedik el. Ugyanakkor a nyáron visszaesett az ír formája, szóval korántsem biztos, hogy annyira egyoldalú meccs lesz, főleg, ha Patrik ki tudja hozni magából a legjobbját. 

Te milyen eredményt vársz Kovács Patriktól?

Lennonnak egyébként nincs miért aggódnia, az eddigi állomásokon összedobált 18 ezer fontjával biztos résztvevője az októberi Európa-bajnokságnak. Vannak azonban olyanok, akik a határon táncolnak, ilyen például az 1996-os világbajnok Steve Beaton. A veterán angol jelenleg a 33. helyen áll a European Tour ranglistáján, az Eb-n pedig a top 32 indulhat. Beatonnek azzal, hogy kvalifikálta magát erre a versenyre máris 1000 font üti a markát, amivel beéri az előtte álló Chris Dobey-t, aki viszont a kvalifikációban elvérzett, így nem tudja növelni a nyereményét. 

Beaton azzal a Vincent van der Voorttal méri össze a tudását, aki az utolsó szalmaszálba próbál kapaszkodni. A géppisztoly-kezű holland 8000 fonttal a 46. helyen áll, azonban, ha legyőzi az angolt, akkor rögtön be is éri. Szóval rettentően szoros a csata a top 32-be kerülésért, és ezen kívül már csak egy verseny lesz. 

Beaton és Van der Voort jól ismerik egymást, hiszen ez lesz a karrierjük alatt a 17. összecsapásuk. Az angol vezet 9-7-re, bár ennek nagy jelentősége nincsen. Az sokkal fontosabb, hogy a hollandnak az utóbbi időben nem annyira ment a játék. Az elmúlt három ET-versenyén egyaránt a 48 között búcsúzott. Múlt héten attól a Kevin Paintertől kapott ki 6-5 arányban, akinek az volt az idei első fellépése kamerák előtt...Van der Voortnak az utóbbi időben elsősorban a kiszállózással akadtak problémái. 

Mi ezt a meccset 50-50-re adjuk, tehát a    által Beatonre kínált 2.20-as oddsban látunk fantáziát. De mindkét részről a plusz motivációt is figyelembe véve még jobb fogadásnak tűnik a 9.5 leg felett - a cikk írásának pillanatában ez a piac még nem szerepel az iroda kínálatban.

megosztom