Tipp

Óriási value lehet ebben a hétszeres szorzóban!

  • varin
megosztom

A Nice péntek este a Rennes csapatát fogadja, a hírek szerint Mario Balotelli nélkül.

Nincsenek jó hetei Mario Balotellinek, a Nice támadójának. Az olasz válogatott játékos idén 76 percet játszott a nizzai gárdában eltiltás okán, ám fizikai állapota szintén aggasztó lehet a csapat híveinek. Az olasz játékos játéka erősen kérdéses a következő bajnokin, ennek pedig egy jó nevű francia támadó, Allan Saint-Maximin örülhet a legjobban.

Miután állítólag Balo 100 kilósan tért vissza a nyaralásáról (12 kilóval versenysúlya felett), Patrick Vieira mester elmondta, türelmesek kell legyenek Balóval szemben, mert jelenleg nincs olyan állapotban, hogy 90 percet játszhasson. A 28 éves támadó legutóbb Roberto Mancinitől kapta meg a magáét, miután a lengyelek ellen értékelhetetlen teljesítményt nyújtott a Squadra Azzurrában.

Fotó: Bein Sports

A Nice tehát vélhetően nélkülözni kénytelen majd Balotellit, amelynek hatására Maolida és az említett Saint-Maximin lehetnek ott a csatársorban. Ketten együtt alig múltak 40 évesek és nem is lehet azzal vádolni őket, hogy tőlük lenne hangos a sajtó, ám amellett azért ne menjünk el, hogy Maolidáért 10, Saint-Maximinért 20 millió eurót fizetett nemrég a nizzai gárda.

Sokat segíthet tippünknek az is, hogy Vieira a három sikertelen mérkőzést követően formációt váltott és a korábbi 4-3-2-1 és 4-3-3 helyett most már 3-5-2-vel játszatja csapatát, ahol Saint-Maximin többet kerülhet kapu elé. A 21 éves francia a múlt héten már meg is hálálta a bizalmat, győztes gólt szerzett a Lyon ellen. Habár karrierje nagy részét a szélen töltötte, támadóként is bevethető a kapu előtt, az utánpótlás válogatottakban például rendre betalált.

A mérkőzés esélyese egyébként egyértelműen a Nice, a Lyon ellen sikert követően elindulhatnak felfelé Vieiráék, ráadásul a Rennes csapatában egy olyan ellenfelük lesz most, amely ellen az utolsó hét bajnokijukból ötöt is megnyertek.

A 7-szeres odds tehát mindenképpen value a    -ön, az    -en például (ahol rendszeresen jobb szorzót kapunk a gólszerzőkre), ez a szám csak 4.10. Fontos azonban felhívni a figyelmet rá, hogy van elméleti esélye annak, hogy Saint-Maximin mégsem kezd (habár erre idén még nem volt példa), ekkor érdemes a mérkőzést megelőzően cashoutolnunk a fogadásból, így feltett tétünket biztosan visszakapjuk.

hatharom.com
Allan Saint-Maximin gólt szerez
bet365 @7.00
[2773946] 2018-09-14 19:00:00 Nice - Rennesx;
megosztom