Kézilabda BL

Spanyol és francia csapatba fektetünk - tippek a kézi BL-re

megosztom

Kézilabdában jártas tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden kézilabda Bajnokok Ligája fordulóra összeállítanak legalább egy szelvényt. A nyitónapon az Ademar León és a PSG meccseire fogadnak.

Riihimaen Cocks - Ademar León
Tipp: Ademar
Odds: 1.27 @ bet365

Történelmi pillanatnak lehetünk majd szemtanú szerda este, hiszen a Cocks személyében első ízben szerepel finn nemzetiségű csapat a Bajnokok Ligája főtábláján. A finn bajnok mindenféle teher nélkül léphet pályára csoportjában, amelynek favoritja éppen az Ademar León. A spanyol együttes tavaly a végső győztes Montpellier ellen búcsúzott az egyenes kieséses szakaszban, a csoportjában a második lett a Veszprémet kiejtő Skjern mögött. Rutin és minőség szempontjából nem lehet kérdéses az erőviszony a két fél között és igaz ez akkor is, ha a Cocks keretében belorusz, szerb és ukrán légiósokat is találunk. 

Az Ademar a Barcelona mögött jelenleg a második számú spanyol csapatnak számít, márpedig a hispán kézilabda erejét nem kell külön bemutatni. Nyilván a Cocks mindent megtesz majd a bravúr érdekében, de az Ademar tavaly is jól vette a skandináv túrákat, így a papíron nem túl acélos finn bajnok ellen sem okozhat gondot számára a győzelem. 

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

Hansenék ukrajnai sikerrel kezdhetnek a BL-ben. - Fotó: Facebook

HC Motor-PSG Handball
Tipp: PSG Handball -1,5
Odds: 1.40 @ bet365

A PSG az idei évnek is úgy indul neki, hogy az első számú esélyese a Bajnokok Ligájának. A franciák a holt szezonban kisebb változáson estek át (Möllgaard, Nielsen, Narcisse elhagyta a csapatot, Henrik Toft-Hansen, Viran Morros, Ekdahl du Rietz érkezett), azonban továbbra is a legerősebb játékoskerettel rendelkezik nem csak Európában, hanem az egész világon.

Ami az ukránokat illeti, szintet tartották magukat a nyári transzferekkel, talán egy picivel előrébb léptek a tavalyi szintjükhöz képest. A Motor tipikus hazai csapatnak számít, nem adja olcsón a bőrét, azonban a PSG ellen szerintünk nem lesz túl sok esélye.

Olyannyira nem, hogy úgy gondoljuk a franciák kirakatcsapata legalább kétgólos sikerrel kezdheti a Bajnokok Ligája idei kiírását.

hatharom.com
Riihimaen Cocks - Ademar León Ademar León
HC Motor-PSG Handball PSG Handball -1,5
1.77 @    
Fogadási határidő: 17:15
megosztom