Sportfogadás

Onlyvape már nem gázszerelő, de a profitot így is talicskán tolja! - remek formában a tippmesterek!

Kitűnő heteket zárt partneroldalunk, amely elsősorban a feltörekvő senior tippmesternek köszönhető.

A Logibet feltörekvő tippmestere, onlyvape profilképet váltott, immáron egy strucc díszeleg avatarjaként partneroldalunkon. Persze ezen kívül is történtek érdekes dolgok a tippmesteri oldalon, a profit csak úgy áramlott a Logibeten eddig a szeptemberi hónap folyamán.

Csatlakozz a Logibethez továbbra is potom 19 eurós havi díjas áron!

Az említett onlyvape például továbbra is önti a nyertes tippeket és már +50 egységnél jár, amely közel 20%-os ROI-nak felel meg. Úgy tűnik tehát, hogy nem ez lesz az első hónap, amikor negatív mérleggel zár az immáron ötödik(!) helyen álló tipster.

Próbáld ki magad tippmesterként is!
Onlyvape a bizonyíték, hogy néhány hónap alatt is egészen hihetetlen magasságokba lehet jutni a Logibeten. Ráadásul a most átalakuló kifizetési struktúrának köszönhetően az élen álló tippmesterek már korrekt summát tehetnek majd zsebre.

De nem csak onlyvape előtt jár a kalapemelés, hiszen több tipsternek is remek hetei vannak. Masterünk, Tomihmv például +18 egységes (23.86% ROI) szeptembernél tart, mr.blonde zsinórban harmadik plusszos hónapjára készül, varin pedig a gyengébb szeptemberi rajt után kedden 30 egység profitot szállított tippjeivel.

Úgy tűnik tehát, hogy a Nemzetek Ligája nem tudta megtréfálni a legjobb tippmestereinket, hiszen a master és a senior tippmesterek is plusszos szeptembert produkáltak eddig, bizonyítva, hogy jól döntött, aki szeptember elején előfizetett a Logibetre.

Unatkozni ezután sem fogunk, hiszen a válogatott szünetet követően már folytatódnak is a topbajnokságok, illetve az egyéb csapatsportok legizgalmasabb küzdelmei is. Érdemes tehát minél hamarabb előfizetni a Logibetre, hiszen a 19 eurós havi díj önmagáért beszél.

Kövessétek figyelemmel partneroldalunkat, hiszen még szeptemberben izgalmas bejelentések várhatóak, amelyek alighanem sok vásárló és tippmester kedvére valóak lesznek ;)

Csupán 19 euró egy hónap, a profit viszont ömlik!