Tenisz

Nagy hiba a bukiktól, hogy leírják a 16 éves tinit

  • Cesc18

Leylah Fernandez a hazai pálya előnyét kihasználva megnehezítheti a bizonytalan brit ellenfele dolgát.

Kitűnően kezdték a Québec-i tornát a kanadai lányok, ugyanis négyből hárman sikerrel vették az elsőkörös akadályt. Győzelemmel mutatkozott be az a Leylah Fernandez is, aki 16 éves és 588. helyen áll a világranglistán. A kanadai tini honfitársát, az első sorban párosból jól ismert Gabriela Dabrowskit verte 6-3, 7-5 arányban és ezzel első győzelmét szerezte WTA-versenyen. 

Igazi mélyvíz ez Fernandeznek, de egyelőre nagyon szépen megbirkózott a feladattal. A következő kanyarban Heather Watson személyében már egy jóval erősebb ellenfél áll majd a háló túloldalán. Azonban tőle sem kell megijednie a kanadainak, hiszen a brit kifejezetten pocsék évet fut. Watson megszenvedett az első körben a formán kívüli Monica Niculesuval is. Egy ízig-vérig roncsderbi volt az a meccs.

Watson a 21 játék alatt összesen 15 bréklabdával nézett szembe, míg fogadóként 14-et tudott kiharcolni. Nagy bravúr, hogy csak egyszer veszítette el a szervajátékát, ám ehhez kellett Niculescu segítsége is. 

Fernandeznek nincs vesztenivalója, minden percét kiélvezheti ennek a meccsnek, és úgy véljük, hogy lehet keresnivalója a bizonytalan brit ellen.

Az oddsmesterek máshogyan vélekednek erről, ugyanis 6.00-os odds felett fogadható a kanadai, míg Watson sikere 1.10 környékén. Ennek ellenére az over/under határ nem mozog annyira alacsonyan, hiszen 19.5-re lőtték be, tehát némileg mégiscsak tartanak Fernandeztől. Számunkra, ami igazán tetszetős az a   által kínált 18.5-ös határ, ahol az over 1.69-ért fogadható. 

Heather Watson-Leylah Fernandez
hatharom.com
Játékok száma - 18.5 felett
1.69 @    
Fogadási határidő: csütörtök, 01:00